MEHEDINTI: DOI MORTI si PATRU RANITI dupa ce un microbuz s-a lovit de un cap de pod

Un tragic ACCIDENT RUTIER s-a produs, miercuri dimineata, in judetul MEHEDINTI si s-a soldat cu DOI MORTI si PATRU RANITI. In microbuzul care s-a ciocnit cu un cap de pod se aflau cetateni ROMANI si BULGARI, informeaza postul B1 Tv.

ACCIDENTUL a avut loc pe DN 56A, in localitatea Izimsa, din judetul MEHEDINTI. Potrivit primelor informatii furnizate de Inspectoratul Judetean de Politie Mehedinti, ACCIDENTUL s-a produs dupa ce soferul unui microbuz in care se aflau mai multe persoane a incercat sa evite un biciclist, insa a lovit un cap de pod.

CITESTE SI: ACCIDENT TRAGIC in Bacau: DOI TINERI au murit ARSI DE VII dupa ce s-au izbit cu masina de un cap de pod 

La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de la Serviciul Judetean de Ambulanta Mehedinti si pompieri din orasul Vanju Mare. In urma ACCIDENTULUI, sase persoane au fost RANITE, doua dintre ele aflandu-se in stop cardiorespirator. Primele informatii arata ca cinci dintre raniti se aflau in microbuz, iar cel de-al saselea este biciclistul.

Medicii de pe ambulante au solicitat interventia unui elicopter SMURD de la Craiova, pentru a-i prelua pe cei doi RANITI aflati in stare mai grava. Din pacate, in ciuda eforturilor sustinute ale echipelor medicale, cei doi au MURIT la scurt timp dupa ce au ajuns la spital.

CITESTE SI: BOTOSANI: ACCIDENT RUTIER soldat cu un MORT si trei RANITI 

Sursa foto: realitatea.net