Mehedinţi. Scene șocante la Spitalul Judeţean! O asistentă urlă la o pacientă: “Vrei să te omor eu?!” Video

Scene de neimaginat la Spitalul Județean de Urgență Mehedinți, filmate de o aparținătoare. O asistentă urlă la o pacientă, o adolescentă care acuză dureri mari și cere un calmant.

Scenele s-au petrecut miercuri, 17 iulie. Din imagini se vede cum o tânără plânge de durere, iar femeia care este cu aceasta o imploră pe asistentă să facă ceva. Asistenta reacționează dur, amenințând-o pe femeie că va chema gardienii să o dea afară din spital, pe motiv că agită pacienții.

Citește și: BISTRIȚA. MOTOCICLIST BELGIAN RUPT ÎN BĂTAIE DE CÂȚIVA CIOBANI! A AJUNS LA SPITAL! VIDEO

“O să vă rog să părăsiți spitalul, până nu chem gardienii. Agitați bolnavii. V-am zis să tăceți”, ameninţă asistenta. Apoi se îndreaptă spre patul de spital, unde pacienta efectiv plânge de durere și o apostrofează: “Dacă nu te potolești, o să chem medicul, să te ducă în terapie. Alte calmante nu mai am ce să-și fac, copilule, înțelegi? Vrei să te omor eu?”. Evenimentul s-a întâmplat cu o zi înainte ca premierul Viorica Dăncilă să viziteze spitalul, însoțită și de Ministrul Sănătății, pentru a participa la alegerile din PSD Mehedinți.

VIDEO AICI

Sursa foto: captura video