Melania Renghea, politista care si-a acuzat sefii de viol, si-a batut si jefuit tatal

Melania Renghea, politista  care a reclamat in urma cu un an ca a fost violata de unii dintre superiorii sai, va fi cercetata de proprii colegi dupa ce, joi seara, aceasta s-a deplasat cu sotul sau la locuinta tatalui ei, dintr-o comuna de langa Slatina, l-au batut si i-au luat masina din curte, informeaza postul Romania Tv.

Politista, acuzata deja de tentativa de omor calificat dupa ce si-a injunghiat fostul superior direct, urmeaza acum sa fie anchetata si pentru aceasta fapta.

Citeste si: Scandal in Politie: Aurelia Stan, angajata la IPJ Olt, abuzata sexual ca Melania Reghe? 

Conform reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Olt, tatal politistei, Dumitru Renghea, a telefonat, joi seara, la numarul unic “112” pentru a reclama faptul ca fiica sa si sotul ei au navalit peste el in casa, l-au batut si au plecat cu masina sa, care era parcata in fata locuintei, fara sa aiba acordul lui in acest sens, noteaza Romania Tv.

Melania Renghea nu i-a dat prea multe explicatii tatalui ei, ci doar ar fi urmarit sa ii subtilizeze masina. Cum batranul nu a fost de acord cu acest lucru, singura cale prin care putea obtine masina a fost ca sotul politistei sa-i aplice o “corectie” batranului pentru ca, abia apoi, sa poata pleca linistiti cu masina, potrivit sursei citate.

Sursa foto: adevarul.ro