Melescanu ar accepta sustinerea ACL, daca Iohannis va fi declarat incompatibil

Teodor Melescanu, candida independent la Presedintie, a declarat pentru RFI ca ar accepta sustinerea ACL in cursa prezidentiala, daca presedintele PNL, Klaus Iohannis va fi declarat incompatibil de ICCJ. Melescanu a mentionat ca ar fi bucuros daca ar putea contribui la alegerea unui presedinte care sa fie sprijinit de fortele de centru-dreapta.

“Nu ma ascund deloc si am spus-o inca de la depunerea dosarului de candidat la Biroul Electoral Central ca eu concep aceasta responsabilitate de presedinte ca fiind o functie de reprezentare a intereselor tuturor romanilor. Din acest punct de vedere, evident ca nu am niciun fel de probleme, din contra, as fi bucuros daca as putea contribui si eu prin modestele mele posibilitati la alegerea unui presedinte care sa fie sprijinit de partea de centru-dreapta”, a afirmat Teodor Melescanu la RFI.

Teodor Melescanu considera ca, in acest moment, candidatura lui Klaus Iohannis la Presedintie este “subrezita ” de faptul ca justitia trebuie sa se pronunte asupra compatibilitatii sau incompatibilitatii sale.

Citeste si: Unul dintre candidatii la PREZIDENTIALE admite ca ar fi de acord cu o COABITARE cu PONTA

“Sigur ca, din pacate, la ora actuala, candidatul Aliantei Crestin Liberale are unele dificultati. Aici nu noi trebuie sa ne pronuntam, justitia poate sa-l declare incompatibil sau compatibil, dar chiar si acest simplu fapt subrezeste foarte mult aceasta candidatura, pentru ca nu vreau sa ma refer la ceilalti competitori ca persoane. Dar din punct de vedere al candidaturii, este o candidatura care nu vad cum ar putea intr-o batalie cu reprezentantul socialistilor, domnul Victor Ponta, sa castige”, a subliniat Melescanu.

Intrebat daca ar accepta sa fie sustinut de ACL la Presedintie, Teodor Melescanu a replicat: “Raspunsul este da si as fi chiar foarte satisfacut de acest lucru, pentru ca l-as considera o decizie foarte inteleapta”.

CITESTE SI: E OFICIAL! Un nume GREU al Romaniei tocmai a recunoscut: “Voi VOTA cu Iohannis”