Melescanu il CRITICA pe Titus Corlatean pentru problemele din diaspora

Candidatul la prezidentiale TEODOR MELESCANU spune ca votul din DIASPORA a fost mai dificil de gestionat, fiindca s-au prezentat foarte multi oameni la urne, insa a precizat ca nu existau probleme daca el ar fi fost ministru de externe.

“Nu stiu daca votarea a decurs atat de greoi, trebuiau respectate toate procedurile legale si asta trebuie sa avem in vedere. Numarul celor care au venit in cateva capitale a depasit cu mult numarul celor care au votat in alte orase europene”, a spus MELESCANU, informeaza realitatea.net.

Citeste si: PROTESTE PENTRU ALEGERI CORECTE IN MAI MULTE MARI ORASE DIN TARA. BUCURESTENII AU MANIFESTAT IN FATA SEDIULUI MAE

Intrebat ce ar fi facut in cazul unor astfel de probleme daca ar fi fost ministru de Externe, MELESCANU l-a criticat voalat pe actualul sef al diplomatiei.

“Daca as fi fost ministrul afacerilor externe nu s-ar fi intamplat aceste lucruri, e o chestie strict de organizare intre MAE si BEC, la care se adauga si efectul participarii mai multor oameni”, a spus TEODOR MELESCANU.

REZULTATE ALEGERI. CUM AU VOTAT ROMANII DIN DIASPORA. REZULTATE COMPLETE PE TARI