Melescanu la BEC: Voi depune toate eforturile pentru ca Romania sa revina la NORMALITATE

Fostul sef al Serviciului de Informatii Externe (SIE), TEODOR MELESCANU, si-a depus, marti dimineata, candidatura pentru alegerile prezidentiale la Biroul Electoral Central (BEC). El va candida din postura de independent, sprijinit de “o serie de formatiuni”.

Pentru a putea intra in cursa pentru Cotroceni, TEODOR MELESCANU si-a dat, luni, demisia din postura de sef al SIE.

Citeste si: MELESCANU SI-A DAT DEMISIA DIN FUNCTIA DE SEF SIE. BEC: PARTIDUL DREPTATII SOCIALE VA DEPUNE MARTI CANDIDATURA LUI MELESCANU LA PRESEDINTIE

“Fac acest pas cu multa incredere, este un pas de maturitate dupa o viata pe care am dedicat-o tarii mele. Am decis sa imi depun candidatura pentru cea mai inalta functie din Romania. Voi depune toata energia mea ca Romania sa devina o tara normal, prin legalitate. Va invit pe toti sa fiti alaturi de mine.

Experienta din viata reala ne va ajuta sa gasim cele mai bune cai pentru revenirea la normalitate.Trebuie sa traim intr-o tara normala.Nu era nicio prevedere legala care sa ma opreasca sa candidez.De 6 luni am spus ca daca mi se face o oferta, voi candida”, a precizat MELESCANU la depunerea candidaturii, care cuprinde 400.000 de semnaturi de sustinere.

Citeste si: PONTA: “NOUL SEF AL SIE TREBUIE PROPUS DE VIITORUL PRESEDINTE”

El va candida din postura de independent, sprijinit de o serie de formatiuni politice, printre care si Partidul Dreptatii Sociale.

Sursa foto: voceatransilvaniei.ro