MELESCANU stie care este punctul slab al lui PONTA

Fostul sef al SIE, TEODOR MELESCANU, a identificat principala vulnerabilitate a prezidentiabilului PSD VICTOR PONTA.

Intrebat de analistul Bogdan Chiriac, ce i-ar reprosa lui VICTOR PONTA, in cazul in care va ajunge in turul II al alegerilor din 16 noiembrie, MELESCANU a precizat ca limbajul dublu folosit de actualul premier ar putea sa ii aduca acestuia prejudicii in planul credibilitatii, noteaza psnews.ro

Citeste si: TEODOR MELESCANU: ORICE VREA SA SE ASOCIEZE SI SA SPRIJINE CANDIDATURA MEA ESTE BINEVENIT

“Oricine intra in campania prezidentiala sunt oameni performanti. Cine intra in turul doi sunt politicieni care dovedesc ca au o baza. Nu e intamplator cand intri in turul doi intr-o asemenea competitie. Eu cred ca VICTOR PONTA este un om cu foarte multa energie, este un tanar cu ambitie, cu putere si cu capacitate de munca foarte importanta.

Singurul lucru care l-as ruga. Singura observatie pe care as face-o este ca, daca doreste sa ramana in politica la cel mai inalt nivel asa cum este la ora actuala, este sa renunte la limbajul dublu, sa fie atent ca ceea ce spune aici sa se potriveasca cu ceea ce spune in strainatate, ceea ce spune azi sa se potriveasca cu ceea ce spune maine, ceea ce spune in calitate de prim-ministru sa fie la fel cu ceea ce spune in calitate de lider politic sau de parlamentar.

Citeste si: VICTOR PONTA VA PROPUNE PENTRU TURUL II AL ALEGERILOR TREI DEZBATERI PUBLICE PUNCTUALE

In materie de politica externa si interna, credibilitatea este cel mai important atu pe care-l ai. Trebuie sa-ti construiesti un discurs care sa nu creeze surprize de la o zi la alta”, a explicat TEODOR MELESCANUpentru dcnews.ro.