Melescanu: Tema “OFITERULUI ACOPERIT” s-a incheiat

Prezidentiabil independent si fost sef al SIE, TEODOR MELESCANU, a declarat, vineri dimineata, ca tema privind OFITERUL ACOPERIT s-a incheiat.

“Privind ofiterii acoperiti in randul candaidatilor la prezidentiale, aceasta tema s-a incheiat”, a afirmat MELESCANU. “In ultimele 72 de ore am asistat la dezbateri intense legate de OFITERII ACOPERITI. Din punctul meu de vedere, aceasta discutie s-a terminat. Daca mai exista aspecte ce trebuie discutate, acestea trebuie rezolvate de autoritati”, a precizat acesta. 

Citeste si: TURCESCU SARE IN APARAREA LUI BASESCU IN SCANDALUL “PONTA OFITER ACOPERIT”

Totodata, in opinia lui MELESCANU, acest subiect, precum si conflictul general dintre Traian Basescu si Victor Ponta, face rau Romaniei.

“Din conflictul dintre Traian Basescu si Victor Ponta pierde Romania. Acest delir trebuie sa inceteze pentru ca romanii au asteptari mari de la aceste alegeri. (…) Pe mine ma intereseaza ce voi face din decembrie incolo, de ce sa mai vorbesc de trecut? “, a punctat MELESCANU.

Presedintele Traian Basescu a anuntat, recent, ca premierul Victor Ponta a fost OFITER ACOPERIT al Serviciului de Informatii externe in perioada 1997-2001.

VICTOR PONTA: DACA AS SCRIE CATRE SRI SI SIE SA-MI DEA DATE DESPRE BASESCU SAU IOHANNIS, AR TREBUI SA FIU ARESTAT