Membrii ”ACADEMIEI INFRACTORILOR, batuti si amenintati cu un Kalasnikov de liderul ADRIAN BOTEZ

Mai multi fosti membri ai gruparii ACADEMIA INFRACTORILOR ROMANI (AIR) sustin ca au fost batuti sau amenintati cu un pistol sau o pusca Kalasnikov, atunci cand nu respectau regulile impuse de liderul gruparii, ADRIAN BOTEZ, potrivit unor surse din randul anchetatorilor.

Nimeni nu putea vorbi neintrebat ori sa puna intrebari“, povesteste un martor.

Acesta a mai declarat ca Botez, zis “Tata”, l-a lovit pe unul dintre unul din membrii gruparii cu pumnii si cu picioarele, fiind amenintat cu pistolul pentru ca si-a accesat contul de Facebook, deoarece ar fi riscat asftel sa fie urmariti.

De asemnea, membrii gruparii erau tinuti ca in armata, chiar și inviorarea era facuta in interior.

Nu aveam voie sa iesim din casa, nici macar in curte, tata avand cheile, iar cei mai vechi fiind de paza noaptea, caci ei dormeau ziua. Pot preciza ca am vazut la Adrian un pistol cu bile despre care am aflat ulterior ca era legal detinut de catre sotia sa, dar si o arma automata, un Kalasnikov, de culoare argintie (fusese lustruit cu smirghel), pe care Adrian zis ‘Tata’ il folosea pentru intimidarea celor prezenti si pentru amenintari“, spune un martor.

CITESTE SI: Seful EUROPOL LAUDA POLITIA ROMANA pentru OPERATIUNEA “ACADEMIA INFRACTORILOR ROMANI”

Potrivit unor surse din cadrul structurii, s-a pus in miscare actiunea penala si fata de liderul gruparii, interlopul Adrian Botez, el fiind incarcerat in prezent, ca urmare a faptului ca a fost condamnat la zece ani de inchisoare.

Cele 14 persoane retinute si liderul gruparii urmeaza sa fie prezentati instantei su propunere de arestare preventiva, la Tribunalul Bucuresti.

Gruparea “Academia Infractorilor Romani” au dat spargeri la 28 de magazine de lux din strainatate in ultimii doi ani, membrii gruparii operand o singura data pe luna.

CITESTE SI: Modul de operare al ”ACADEMIEI INFRACTORILOR ROMANI”: Membrii erau recrutati din CASELE de COPII si se ANTRENAU la MAREA NEAGRA

Sursa foto www.evz.ro