MEME STOICA i-a agresat pe reporterii Mediafax la antrenamentul echipei STEAUA din Macedonia. VIDEO

Reporterii trustului de presa Mediafax Group au fost agresati la antrenamentul echipei Steaua in Macedonia. Totul s-a intamplat in momentul in care jurnalistii trustului amintit isi faceau meseria in timpul celor 15 minute ale antrenamentului deschis al echipei ros-albastre pe stadionul Philip II Arena din Skopje.

Jurnalistii de la trustul Mediafax Group au fost agresati verbal si fizic de oficialii Stelei si de bodyguarzii echipei Steaua care au insotit gruparea din Ghencea la meciul retur din turul doi preliminar al Ligii Campionilor din Macedonia.

Scenele incredibile s-au petrecut in timpul antrenamentului oficial pe care Bourceanu si compania l-au sustinut pe arena din Skopje, in momentul in care jurnalistii de la trustul amintit incercau sa isi faca meseria. Mihai Stoica i-a asmutit pe cei trei bodyguarzi de la firma de securitate SAS asupra reporterilor de la trustul Mediafax Group, managerul general al Stelei folosind cuvinte din repertoriul suburban, acestea fiind greu de reprodus.

Oficialul gruparii din Ghencea le-a ordonat celor trei batausi de la firma de paza amintita sa ii impiedice pe angajatii trustului de presa sa isi faca datoria, cea mai sifonata iesind reporterita Alexandra Tanasescu, aceasta fiind deposedata de telefonul mobil din memoria caruia au fost sterse imaginile incriminatoare cu gesturile facute de oamenii din staff-ul tehnic al Stelei, dar si de bodyguarzii acestora. 

Sursa foto si video: sport.ro

www.Sport.ro