Memoriile l-ar putea scoate din puscarie pe GIGI BECALI

Memoriile l-ar putea scoate din puscarie pe GIGI BECALI

Gigi Becali a luat o decizie surprinzatoare, care l-ar putea ajuta sa scape de inchisoare.Dupa ce a executat peste un an din pedeapsa de trei ani si sase luni de inchisoare, latifundiarul din Pipera pare hotarat sa faca tot ce-i sta in putinta pentru a scapa mai repede de dupa gratii.

Inchis in prezent la Penitenciarul Poarta Alba, Gigi Becali se afla intr-o celula de sapte persoane, avandu drept colegi intelectuali, afaceristi sau medici, potrivit celor de la Libertatea. Ei i-au dat ideea sa scrie o carte despre propria- i viata. Initial complexat ca nu este tocmai cel mai bun maestru al literelor, Gigi Becali a apelat la un profesor care sa transpuna in cuvinte lucrurile pe care le-a trait.

Citeste si: NEPOATA SECRETA a lui GIGI BECALI este chirurg intr-un spital din Bucuresti. FOTO in articol

Memoriile lui Gigi Becali vor fi despre viata sa: despre cum a ajuns celebru, cum a facut bani, cum a ajuns sa se implice in fotbal, dar si despre viata sa dupa gratii.

Cartea odata tiparita, ii va ajuta atat pe povestitor, cat si pe scriitor sa-si micsoreze pedepsele, astfel ca Gigi Becali si profesorul lucreaza intens la ea.

Citeste si: Vasile Geambazi, nepotul preferat al lui Becali, a amenintat un sofer cu moartea

Potrivit sursei citate, Gigi Becali a facut o pasiune pentru citit in puscarie. El le cere de fiecare data celor din familie sa-i cumpere carti, strangand deja o mica biblioteca in celula. Nu s-a lasat insa nici de table si urmareste stirile sportive, dar si cazurile sociale pe care din cand in cand le sustine financiar.

Tinind cont de notorietatea lui Gigi Becali, sunt sanse foarte mari ca autobiografia sa sa ajunga un best-seller.