Menajera și șoferul au devalizat milionarul! Un român a fost deposedat de o avere

Milionarul român Ștefan Cristofor a fost deposedat de o sumă uriașă pe parcursul a trei ani de zile. Hoții au reușit să sustragă, cu ajutorul menajerei și șoferului acestuia, nu mai puțin de 23 de tablouri semnate de pictori celebri.

Adevărul a ieșit la iveală când milionarul român a văzut două dintre tablourile sale, pe care le credea în siguranța seifului personal de la sediul firmei, listate într-un catalog al unei case de licitații din Capitală.

Ștefan Cristofor a început imediat să inventarieze operele din proprietatea sa, descoperind că o serie de tablouri și statuete de valoare au dispărut. A urmat o discuție cu menajera sa care a recunoscut totul. Potrivit jurnaliștilor de la gândul.ro, jaful s-a desfășurat pe parcursul a 3 ani. Lovitura a fost și mai mare când a aflat că și șoferul său era implicat. Acesta era angajat de 15 ani.

Șoferul primea acces în camera-seif, sustrăgea câteva obiecte de artă – inclusiv tablouri -, apoi se ocupa, prin intermediari, cu vânzarea lor, o parte din banii obținuți ajungând, bineînțeles, la menajera omului de afaceri, responsabila cu ”pontul” și ”supravegherea”.

Milionarul Ștefan Cristofor este cunoscut drept „Regele saloanelor de înfrumusețare”, pentru că deține întregul lanț al Miko Beauty.

Sursa foto: gandul