Meniu studentesc. Top 10 alimente pe care le gasesti in fiecare camera de camin

Orice student care a locuit in camin stie ca nu are prea multe optiuni culinare. In primul rand din lipsa de bani si in al doilea rand pentru ca… logistica. Asa ca in orice camin ai merge, sigur vei gasi cateva alimente de baza in 90 la suta dintre camere. Iar acolo unde nu vei gasi, inseamna ca s-au mancat deja.

1.Cum gatitul nu e chiar pentru oricine, mancarea de baza trebuie sa tina la “tavaleala”. Adica sa nu se strice repede. Probabil de-aia zacusca de la mama nu lipseste din nicio camera.

2.Totusi, nu e nevoie de prea multa indemanare pentru clasicii cartofi prajiti pe plita electrica scoasa pe holul caminului, ca sa nu miroasa in camera. Ketchup-ul e optional si pentru zile bune.

3.Iar pentru “traditionala” supa instant clar nu iti trebuie veleitati de mare “chef”.

4.La vreme de “seceta” (financiara, sa fim intelesi), e buna si painea cu mustar/maioneza/ketchup. Probabil combinatia pe care orice student o incearca din cand in cand, ca sa salveze banii de tigari sau de mers in club. Sau de carti, cum stiu parintii…

5.Iar cand si painea si mustarul sunt un lux, sunt bune si popcornul sau saleurile ramase printr-un colt de camera de cine stie cate saptamani. Important e sa pacalesti stomacul.

6.Cel mai important “aliment”, mai ales in perioada sesiunilor, ramane an de an cafeaua. Nu conteaza cat de buna, important e sa fie multa!

7.De pufuleti si eugenii, probabil niciun student nu mai vrea sa auda cel putin cinci ani, dupa terminarea facultatii.

8.Sau de biscuiti cu gem!

9.Iar dupa atata chin si jale, cand vin banii de acasa se da cate un festin cu shaorma. Cu de toate, clar!

10.Sau cu pizza! Lux, tata!

 Sursa:zutv