Menține-te sănătos cu o bicicletă dintr-un magazin biciclete electrice

A fi sanatos ca biciclist nu trebuie sa fie prea complicat. Trebuie doar sa corectezi cateva lucruri de baza. Sa aruncam o privire mai atenta la un mod de viata sanatos pentru un ciclist veritabil.

Pentru inceput, alege dintr-un magazin biciclete modelul de bicicleta care ti se potriveste, fara sa te uiti la ce zic ceilalti. O bicicleta electrica buna oferita de BikeXcs magazin biciclete iti va face nu doar plimbarea mai usoara, dar te va incarca cu energie pentru restul zilei.

Atunci cand esti in cautarea unui magazin biciclete Bucuresti, cu siguranta ca ii vei intreba si pe ai tai prieteni care au deja biciclete electrice. Astazi, magazinele online sunt pline de ele, si mai au si diverse accesorii, echipamente si piese pentru schimb la bicicleta. Trebuie doar sa faci o cautare rapida pe Internet.

Pentru o viata sanatoasa, mersul pe bicicleta este chiar indicat. De asemenea, sunt si alte recomandari sanatoase de care ar trebui sa tii cont daca vrei sa stai departe de boli.

  1. Nu fuma

Fumatul este cu siguranta primul lucru la care ar trebui sa renunti daca vrei sa fii sanatos. Si nu numai din cauza cancerului pulmonar pe care il poate provoca fumatul. Fumatul creste, de asemenea, riscul de boli de inima, accident vascular cerebral, diabet, bronsita cronica, anumite boli oculare si probleme ale sistemului imunitar, inclusiv artrita reumatoida.

  1. Dormi suficient

Somnul afecteaza aproape tot ceea ce are de-a face cu sanatatea noastra si calitatea vietii, dar efectele sale asupra imunitatii noastre sunt deosebit de importante. Studiile au aratat ca persoanele care dorm 5 ore pe zi sau mai putin au sanse de 4 ori mai mari de a raci sau de a capata o gripa decat cei care dorm in mod regulat cel putin 8 ore pe zi. O noapte fara odihna reduce, de asemenea, activitatea celulelor. Aceste celule sunt cruciale in lupta impotriva tuturor infectiilor.

  1. Continua sa mergi pe bicicleta regulat

Cercetarile arata ca exercitiile fizice regulate pot reduce riscul de inflamatie si ajuta celulele tale imunitare sa se regenereze in mod regulat. Studiile indica chiar ca o singura sesiune de exercitii fizice moderate poate creste eficacitatea vaccinurilor la persoanele cu sistemul imunitar compromis. Cercetatorii recomanda sa te plimbi cu bicicleta cel putin 20 de minute pe zi. Aceasta este adesea doar o calatorie obisnuita pentru biciclisti, nimic mai mult! Nu uita ca regularitatea este importanta in acest caz.

  1. Mananca o dieta bogata in fructe si legume

Poate parea complicat sa-ti faci dieta corecta cu un milion de recomandari online. Pentru cei mai multi dintre noi, acest lucru inseamna adaugarea mai multor legume si fructe si mentinerea alimentelor nedorite procesate la minimum. Acest lucru ar trebui sa fie suficient pentru un boost semnificativ de energie si pentru a mentine o greutate normala, care este cruciala pentru a ramane sanatos pe termen lung.

  1. Ai grija de igiena ta

Acest obicei il are fiecare si ar parea sa nu fie la fel de important ca celelalte, insa in special in perioada rece a anului, cand bantuie infectiile si virozele, este foarte important sa avem mainile curate si dezinfectate. Astfel, cea mai buna precautie, in afara de a avea un sistem imunitar robust, este spalarea mainilor cu apa si sapun.

Ai grija de sanatatea ta si fa miscare cel putin 20 de minute pe zi. Cea mai relaxanta si revigoranta miscare este desigur, plimbatul cu bicicleta!