Mercedes C-Class, noi fotografii oficiale. GALERIE FOTO in articol

Au mai ramas doar cateva zila pana la dezvaluirea noului Mercedes C-Class, iar pe intenet au aparut noi imagini oficiale cu masina germana.

Surprins deja in nenumarate ipostaze, in fotografii oficiale si spion deopotriva, noul Mercedes C-Class nu mai reprezinta nici un mister pentru nimeni, scrie 4tuning.ro. Mai ales daca punem la socoteala si faptul ca urmatoarea generatie a automobilului german de clasa medie ni se dezvaluie astazi in ceea ce pare a fi echiparea AMG Sport – echipare intalnita si in cazul modelelor A sau CLA-Class, care aduce cu sine numeroase detalii interioare si exterioare agresiv stilizate.

De asemenea, multumita belgienilor de la Auto55, sursa acestor fotografii oficiale aditionale, mai aflam si ca noul Mercedes C-Class va avea o lungime de 4.69 metri, in timp ce ampatamentul sau va masura undeva in jurul a 2.84 metri. Drept urmare, spre deosebire de modelul actual, urmatoarea generatie a automobilului german de clasa medie va fi, mai noteaza sursa citata, nu doar cu circa 100 de milimetri mai lunga, ci si cu aproximativ 80 de milimetri mai spatioasa.

Asteptat sa fie dezvaluit in premiera mondiala, dupa cum anunta 4tuning.ro, in cursul lunii viitoare, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, noul Mercedes C-Class va fi disponibil inca de la lansare in compania a trei motorizari diferite, printre care un 1.6 turbo de 157 CP (C180), un 2.0 turbo de 186 CP (C200) si, nu in ultimul rand, un 2.2 turbodiesel care va pune la dispozitia variantei C220 CDi pana la 170 de cai putere si 400 Newton-Metri.

Sursa foto: Auto55.be