Mesaj cu prilejul SFANTULUI ANDREI, de la presedintele TRAIAN BASESCU

Presedintele TRAIAN BASESCU a transmis duminica un mesaj cu prilejul sarbatoririi SFANTULUI APOSTOL ANDREI, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Citeste si: SFANTUL ANDREI: Credinciosii il sarbatoresc duminica pe OCROTITORUL ROMANIEI

“Doresc sa adresez tuturor romanilor urarile mele cu prilejul sarbatorii Sfantului Andrei. Este o zi speciala pentru poporul roman, anticipand, prin cinstirea adusa Apostolului care ne-a convertit la crestinism, ziua nationala. Sper ca aceasta sarbatoare ne va oferi prilejul de a reflecta la insemnatatea libertatii pentru care romanii au luptat in istorie si care a stat mereu sub semnul credintei si al adevarului. Aceste valori au dat sensul de astazi al identitatii noastre si sunt convins ca ne vor calauzi si in viitor, pentru o viata demna si prospera”, spune TRAIAN BASESCU in mesaj.

Citeste si: 30 Noiembrie in Calendarul Ortodox. Sfantul Apostol Andrei; Sfantul Andrei Saguna, Mitropolitul Transilvaniei

El le ureaza tuturor celor care isi sarbatoresc ziua onomastica “tot ce este mai bun, speranta, bucurie, puterea de a-si indeplini toate proiectele” si “La multi ani!”.