Mesaj muzical EMOTIONANT al Nicoletei Guta pentru tatal sau

Nicoleta Guta a luat o bataie sora cu moartea de la tatal sau, insa nu ii poate purta pica! Fiica manelistului i-a compus acestuia o piesa prin care ii cere iertare!

Nicoleta a plans incontinuu cat a inregistrat melodia dedicata tatalui sau. Versurile sunt atat de emotionante, incat fata lui Guta a inregistrat cu greu piesa:

“Chiar de am gresit si poate am sa mai gresesc. /Iarta-ma, taticul meu, ca asa-i omenesc/ Datoria ta de parinte/ E sa ma intelegi cand eu n-am minte”, asa suna cateva versuri dedicate de Nicoleta tatalui sau.

Fiica lui Nicolae Guta nu ii poarta ura tatalui sau. Din contra, se simte vinovata din cauza scandalului in care a fost nevoita sa il implice:

“Am o obligatie sufleteasca fata de tatal meu. Ii cer iertare tatalui meu. M-au durut si cuvintele si bataia. Eu ca si fiica lui, vreau sa am puterea sa merg inainte, asa cum am fost noi. Imi doresc sa ii treaca supararea asta pe mine!”, a spus Nicoleta in editia de astazi a emisiunii “La Maruta”

Fata manelistului nu mai poate continua relatia cu tatal copiilor ei, Andrei, insa vrea sa se intoarca acasa la Targu Jiu pentru a-i creste pe acestia. Nicoleta are cu sotul sau nelegitim doi copii, unul de 5 ani, altul de 15. Cantareata ii cere acordul tatalui sau pentru a se intoarce aproape de copii:

“Ma vad langa copiii mei, in casa de la Petrosani, chiar daca nu mai vreau langa el(n.r.- sot). Imi lipseste si tata, imi lipsesc si copiii. Ei nu au dorit sa ma lase sa vad copiii. Sunt uniti impotriva mea! Sunt mama, dar nu si curva. Nu pot sa ma intorc acasa sa ma prefac  ca nu s-a intamplat nimic!”, concluzioneaza Nicoleta.