Ultimul mesaj transmis de Gigi Becali din inchisoare FOTO DOCUMENT

Gigi Becali, latifundiarul din Pipera incarcerat pentru trei ani si jumatate la penitenciarul Jilava, a trimis un nou mesaj din inchisoare, in care acesta a dorit sa clarifice situatia sa, dar si modul prin care, avocatii sai, vor putea intra in legatura cu reprezentantii mas media atunci cand vor trebui sa transmita vreun mesaj in legatura cu el. Aceast ultim mesaj al lui Becali a fost prezentat, in exclusivitate, de postul Romania Tv.

Gigi Becali a trimis un mesaj din inchisoare in care preciazeaza faptul ca, de acum inainte, va comunica doar prin intermediul unor mesaje scrise chiar de el, continutul acestora urmand sa fie reprodus cu exactitate de avocatii domniei sale. Iata si continutul acestui ultim mesaj al latifundiarului din Pipera:

“Oricare dintre avocatii care apar si vorbesc la posturile TV fara a avea o imputernicire scrisa de la mine, acestia nu vorbesc in numele meu!

Cand eu, George Becali, voi avea ceva de comunicat o voi face printr-o ciorna scrisa de mana.

Cine vorbeste in numele meu si in legatura cu persoana mea, fara a prezenta documentul mentionat, acestia nu ma reprezinta si nu transmit nimic din partea mea, totul fiind speculatii si minciuni”.

 Sursa foto: rtv.net