Mesaj TULBURATOR al Oanei Zavoranu pentru mama ei

A MURIT MARIOARA ZAVORANU, MARIOARA ZAVORANU A MURIT, MAMA OANEI ZAVORANU A MURIT, OANA ZAVORANU, DECES MARIOARA ZAVORANU, DECES MARIOARA ZAVORANU, OANA ZAVORANU IN DOLIU

Oana Zavoranu pare ca se caieste dupa ce si-a jignit mama in nenumarate randuri! Dupa o impacare reusita la televizor, dar mai ales pentru ca e ziua de nastere a Marioarei Zavoranu, fosta sotie a lui Pepe s-a gandit sa-i trimita o scrisoare de felicitare mamei sale. Randurile sunt cu adevarat ravasitoare.

Scrisoarea plina de emotie a fost postata de Oana si pe pagina de Facebook, astfel ca a ajuns in atentia tuturor:

“Mami,vreau sa incep prin a-ti cere iertare pentru toate momentele in care am gresit fata de tine,voit sau fara,pentru toate clipele in care ai fost fara mine si eu fara tine,desi amandoua ne doream sa ne strangem in brate,dar orgoliul si influenta nefasta a unora ,ne coplesea si ne facea sa nu ne mai ascultam sufletele….
Sunt pe lumea asta datorita tie si lui tati,si nu e zi in care stand in casa copilariei mele,sa nu ma gandesc cat de fericiti am fii fost noi trei,impreuna,familia perfecta pe care orice copil si-ar fi dorit-o…as da ani din viata mea sa te vad fericita,implinita ,rasfatata si iubita,asa cum erai de tati…si el de tine….as da orice sa va mai am pe amandoi unul langa celalalt,fericiti si impliniti…..
Acum stiu sa te pretuiesc mult mai mult si sa stiu ca un parinte trebuie iubit din tot sufletul,atat cat ai prilejul sa il ai in viata ta,fara sa vorbesti de el la trecut….”, isi incepe “Querida” martusirisirea catre mama ei.

Oana ii promite celei care i-a dat viata ca n-o s-o mai dezamageasca de acum inainte: “Mami meu,vreau sa stii ca anul care vine vei fii mandra de mine,si voi avea grija sa culegi roadele educatiei frumoase si bune pe care mi le-ai dat,pentru ca daca azi sunt cine sunt,este pentru ca TU m-ai facut si educat…iar pentru asta,vreau sa stii ca te iubesc enorm,enorm…..”

Iar la final, vedeta nu uita sa ii ureze toate cele fumoase  Marioarei de ziua sa: “De ziua ta mami,vreau sa fii cea mai fericita,cea mai iubita,langa oamenii cei mai dragi sufletului tau,sa fii sanatoasa,sa ai parte de cea mai TARE PETRECERE EVER:)))….pe care am organizat-o din ” umbra” asa cum stiam eu ca iti place tie cel mai tare:))))….si nu in ultimul rand sa te iau in brate ,si sa te pup asa cum iti place tie:)))……..si sa auzi direct din gura mea” TE IUBESC MAMI,TE IUBESC MULT DE TOT,TE IUBESC MAI MULT DECAT STIU SA ARAT SI MAI MULT DECAT STII TU…..I LOVE UUUUUUUUU,so ,so much..”