MESAJE DE CRACIUN: MESAJE DE CRACIUN pentru RUDE, PRIETENI si COLEGI. MESAJE AMUZANTE de CRACIUN

A devenit deja o traditie pentru ROMANI ca in perioada SARBATORILOR de IARNA sa trimita MESAJE DE CRACIUN familiei si prietenilor. In general, URARILE DE CRACIUN au teme religioase, insa multi ROMANI aleg si variante amuzante pentru MESAJELE de SARBATORI.

10 MESAJE pe care le poti trimite in seara de AJUN rudelor, prietenilor sau colegilor de serviciu.

1. Sarbatorile CRACIUNULUI si Anului Nou sa va aduca tot ce-i mai bun pe lume, multa iubire, fericire si prosperitate.

2. Mos CRACIUN bate la usa, scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!

3. Iti urez, tie si familiei tale, multa sanatate, fericire si MULT NOROC in viitor! LA MULTI ANI! Sper ca aceasta sarbatoare sa va aduca numai fericire in casa si familie!

4. Aceasta e o noapte speciala, in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost. Uita pentru o noapte grijile si retraieste miracolul noptii de CRACIUN!

5. In noaptea sfanta de CRACIUN lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte!

6. CRACIUN cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi!

7. Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria CRACIUNULUI prin speranta, spiritul CRACIUNULUI prin pace, emotia CRACIUNULUI prin dragoste.

8. Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. CRACIUN Fericit! 

9. Mosul vine cam tiptil, niciodata nu-l simtim, dar de fiecare data, lasa-n fiecare poarta fericire, bucurie, sanatate pe vecie! CRACIUN FERICIT!!

10. Frumusetea sarbatorilor de iarna sa va gaseasca in case alaturi de cei dragi. Aceasta sarbatoare sa va aduca multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor. 

MESAJE AMUZANTE DE CRACIUN

1.E CRACIUN! Este divin! Ne uitam pe geam afara…prin zapada Mosul zboara ? …Ni se trage de la vin

2. Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata! L-am visat pe Mos azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate, deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine!

3. Catelus cu paru’ cret, sa ai jeepu’ in cotet si o vila cu piscina /Andreea Marin ca vecina, o lopata pentru bani/La Anu si la Multi Ani!

4. Mos CRACIUN cu suflet bun, sa v-aduca in Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, ca s-a ars si cozonacul!

5. Lovite-ar trenul fericirii, trasnite-ar fulgerul iubirii, cadeti-ar in cap un sac cu bani si un bilet cu La multi ani.

6. Fie ca sfintele sarbatori de iarna sa te gaseasca alaturi de colegii tai. In traducere libera, nici anul asta nu ai liber de CRACIUN!

7. Daca nu stii care-i culmea cadourilor, inseamna ca n-ai primit mesajul meu: nu lasa pentru Ajun ce poti sa-mi oferi chiar acum!

8. Bucuria CRACIUNULUI sa tina pana in zori si un cor de craciunite sa-ti cante de Sarbatori!