MESAJE DE PASTE 2016. URARI SI SMS-uri DE PASTE 2016. FELICITARI DE PASTE 2016

MESAJE DE PASTE 2016. Cu ocazia SARBATORILOR PASCALE toti romanii isi trimit nenumarate MESAJE prin SMS, e-mail, dar si prin retelele de socializare. In incercarea de a veni in ajutorul celor mai putin inspirati va prezentam cele mai AMUZANTE, INTERESANTE si RELIGIOASE MESAJE de PASTE.

MESAJELE DE PASTE HAIOASE SI AMUZANTE

“Sa pastem cat de multi, sa pastem toti de-o data, chiar daca iarba nu-i legala, macar e tolerata.”

“16 iepurasi: opt se spioneaza, cinci sunt la somnic si frumos viseaza. Doi mai albiori dau cadouri de sarbatori. Iar ultimul a citit: un nou Paste fericit!”

“De Paste sa iei de pofta, nu sa mananci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame.”

“Mai bine dau mesaje de Paste decat sa fac minute aditionale. Mi-am dat salariul ca sa umplu masa de bucate traditionale.”

“Simte-te bine de Paste si infrupta-te cu bucate. Bucura-te ca daltonistul cand vede oua colorate.”

MESAJE DE PASTE 2016

MESAJE DE PASTE: Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a inviat!

Mesaje de Paste: O singura data pe an e Pastele. O zi speciala, imbogatita de aroma bucatelor traditionale si parfumul florilor de primavara si al tau! Paste fericit!

MESAJE DE PASTE: Pentru unii, Pastele e un moment de intregire a familiei, in care isi doresc pace si bucurie. Pentru altii, e o zi in care se distreaza ceva mai mult sau scapa de serviciu ori de scoala. Pentru mine e pur si simplu o zi minunata, pe care vreau sa o impartasesc cu voi. Paste fericit!

MESAJE DE PASTE: Cei care se razboiesc sa aduca pace, cei care se urasc sa stie sa iubeasca, iar cei bogati sa invete sa daruiasca. Hristos a inviat!

MESAJE DE PASTE: Sper ca Pastele sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat!

MESAJE DE PASTE: Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Paste fericit!

MESAJE DE PASTE: Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi. Hristos a inviat!

MESAJE DE PASTE: Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit!

MESAJE DE PASTE: Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari!

MESAJE DE PASTE: E atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implinit.

MESAJE DE PASTE: Hristos a inviat! Fie ca lumina Invierii sa iti umple sufletul de speranta, liniste, bucurie si iubire!

MESAJE DE PASTE: As vrea sa petrecem Pastele impreuna. Desi stiu ca nu e posibil, iti voi fi alaturi cu sufletul si fie ca speranta Invierii sa mi te aduca aproape in curand! Paste fericit!

MESAJE DE PASTE: Redescopera sentimentele sincere ce ti se adapostesc in suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin si la fel de iubitor si plin de caldura cum numai tu stii sa fii!

MESAJE DE PASTE: Un iepuras cu boticul alb, a venit la voi in prag. Sa v-aduca oul rosu, care sa va umple cosul. Hristos a inviat!

SMS-uri de PASTE FERICIT

Mai bine dau MESAJE DE PASTE decat sa fac minute aditionale. Mi-am dat salariul ca sa umplu masa de bucate traditionale.

Simte-te bine de Paste si infrupta-te cu bucate. Bucura-te ca daltonistul cand vede oua colorate.

Paste, mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate. Paste fericit!

Iepurasul mustacios, si-a luat ciorapii pe dos si mi-a zis in doua soapte, sa-ti dau un MESAJ DE PASTE.

Anul acesta iepurasul o sa vina la tine incarcat cu bunatati si o sa-ti dea plicul cu cei o suta de pupici de la mine.

M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste.

Iepurasi nenumarati/ Sa iti sara buclucas/ Drept pe covoras.

MESAJE DE PASTE. De Paste te provoc la un concurs de spart oua. Am o presimtire ca voi fi cel mai bun sau ca te voi lasa sa castigi daca iepurasul ma va umple de generozitate si compasiune! Ce zici? Te bagi?

Poti sa te maturizezi, sa te cultivi, dar nu vei putea renunta niciodata la bunatatile mesei de Paste!

Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre. Paste Fericit!

MESAJE DE PASTE. Azi, in zi de sarbatoare sa coboare linistea si pacea. Minunea Invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei si bucuriei cu bunatate si caldura in suflet. Hristos a inviat!

16 iepurasi: opt se spioneaza, cinci sunt la somnic si frumos viseaza. Doi mai albiori dau cadouri de sarbatori. Iar ultimul a citit: un nou PASTE FERICIT!

Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atat de cuminte precum incerci sa pari!

Un gand curat, un miel impanat, un ou inrosit, cozonac indulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Invia!

Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste fericit!

Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta si iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi. Sarbatori Fericite!

MESAJE DE PASTE. Hristos a inviat! Sarbatoarea Invierii Domnului binecuvantata de lumina sfanta sa aduca sentimente calde, bogatie sufleteasca si bunastare intr-un ou inrosit de iubire si intr-un cozonac delicios precum voia buna.

Fie ca Sfintele Sarbatori sa ne faca viata mai frumoasa, casa mai bogata si masa inbelsugata. Fie ca Invierea Mantuitorului sa ne faca sa aducem lumina, caldura si iubire in suflet.

In noaptea invierii, cand clopotele bat, eu iti doresc din suflet “Hristos a inviat!”.

Anul acesta iepurasul o sa vina la tine incarcat cu bunatati si o sa-ti dea plicul cu cei o suta de pupici de la mine.

Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Paste Fericit!

URARI de PASTE

Cu lumanari aprinse si sufletul curat sa spunem impreuna HRISTOS A INVIAT!

Paste mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-a scumpit. Iubitul iepuroi sa-ti aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate!

Iepuroiul nu mai vine, ca nu prea se simte bine. A aflat din Parlament ca e criza in buget. Asa ca s-a imbatat ca sa nu fie crizat! PASTE FERICIT!

E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume noua, in pacat ca uiti sa ierti ce-i de iertat chiar de HRISTOS A INVIAT!

Fie ca sfanta sarbatoare a invierii Domnului sa va aduca cele patru taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Un Paste Fericit!

Azi, in zi de sarbatoare sa coboare linistea si pacea. Minunea invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei, bucuriei cu bunatate si caldura in suflete! Hristos a Inviat!

Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos!

Invierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de ganduri frumoase si inima de iubire ! HRISTOS A INVIAT!

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare! Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi!

Invierea Domnului sa va aduca armonie in casa si in gand, impacare si regasirea intelepciunii in sanul familiei. Hristos a inviat!

SMS-uri HAIOASE si AMUZANTE de PASTE

Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atat de cuminte precum incerci sa pari!

Un gand curat, un miel impanat, un ou inrosit, cozonac indulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Invia!

Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste fericit!

Paste, mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate. Paste fericit!

Iepurasul mustacios, si-a luat ciorapii pe dos si mi-a zis in doua soapte, sa-ti dau un MESAJ DE PASTE

Anul acesta iepurasul o sa vina la tine incarcat cu bunatati si o sa-ti dea plicul cu cei o suta de pupici de la mine.

M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste.

Iepurasi nenumarati/ Sa iti sara buclucas/ Drept pe covoras.

De Paste te provoc la un concurs de spart oua. Am o presimtire ca voi fi cel mai bun sau ca te voi lasa sa castigi daca iepurasul ma va umple de generozitate si compasiune! Ce zici? Te bagi?

Poti sa te maturizezi, sa te cultivi, dar nu vei putea renunta niciodata la bunatatile mesei de Paste!

16 iepurasi: opt se spioneaza, cinci sunt la somnic si frumos viseaza. Doi mai albiori dau cadouri de sarbatori. Iar ultimul a citit: un nou PASTE FERICIT!

FELICITARI de PASTE

Pastele este o promisiune pe care Dumnezeu o reinnoiste in fiecare primavara. Fie ca promisiunea de Paste sa iti umple inima de pace si bucurie! Paste fericit!

In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna HRISTOS A INVIAT! Paste fericit!

Copacii care cresc, florile care infloresc si pasarile care canta suav, imi soptesc ca Pastele e aici si iti doresc multa caldura in suflet, presarata cu fericire! Paste fericit!

Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiti impreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit!

Oul inrosit, mielul rumenit, cozonacul marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.

Fie ca Sfanta Sarbatoare de Paste sa va coboare in suflet minunea Invierii. Multa caldura, pace si liniste in suflet. Hristos a Inviat!

Iisus a venit pe lume pentru a ne darui viata, astfel incat fiecare dintre noi sa se bucure de clipele de traire de pe pamant si de vesnicia din in ceruri .
Un Paste fericit !

Un gand curat, un miel impanat, un ou inrosit, cozonac indulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS VA INVIA!

Dumnezeu sa va ofere un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare. Paste fericit!

Sa te protejeze ingerii, tristetea sa o uiti, bunastarea sa te inconjoarea, si Dumnezeu sa te binecuvanteze mereu. Paste Fericit!

MESAJE DE PASTE 2016. Minunea Invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei si bucuriei cu bunatate si caldura in suflet. Hristos a inviat!

MESAJE DE PASTE 2016. Paste mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-o scumpit, iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate.

MESAJE DE PASTE 2016. Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta si iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi. Sarbatori Fericite!

MESAJE DE PASTE 2016. Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Hristos a Inviat!

MESAJE DE PASTE 2016. Poate o sa ti se para complet lipsit de originalitate, dar stii ca vorbele simple sunt si cele mai frumoase. Asa ca Hristos a inviat!

MESAJE DE PASTE 2016. Cei care se razboiesc sa aduca pace, cei care se urasc sa stie sa iubeasca, iar cei bogati sa invete sa daruiasca. Hristos a Inviat!

MESAJE DE PASTE 2016. Anul acesta iepurasul o sa vina la tine incarcat cu bunatati si o sa-ti dea plicul cu cei o suta de pupici de la mine!

MESAJE DE PASTE 2016. Hristos a inviat! Sarbatoarea Invierii Domnului binecuvantata de lumina sfanta sa aduca sentimente calde, bogatie sufleteasca si bunastare intr-un ou inrosit de iubire si intr-un cozonac delicios precum voia buna.

MESAJE DE PASTE 2016. Fie ca Sfintele Sarbatori sa ne faca viata mai frumoasa, casa mai bogata si masa inbelsugata. Fie ca Invierea Mantuitorului sa ne faca sa aducem lumina, caldura si iubire in suflet.

MESAJE DE PASTE 2016. In noaptea invierii, cand clopotele bat, eu iti doresc din suflet “Hristos a inviat!”.

MESAJE DE PASTE 2016. Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste Fericit alaturi de toti cei dragi!

MESAJE DE PASTE 2016. O singura data pe an este Pastele. O zi speciala, imbogatita de aroma bucatelor traditionale si parfumul florilor de primavara si al tau! Paste fericit!

MESAJE DE PASTE 2016. Fie ca Pastele sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat!

MESAJE DE PASTE 2016. Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Paste Fericit!

MESAJE DE PASTE 2016. Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre. Paste Fericit!

MESAJE DE PASTE 2016. Un iepuras tare dragalas a iesit in cale cu viteza mare si-ti ureaza neincetat sa ai Paste Minunat…si Hristos a Inviat!

MESAJE DE PASTE 2016. Iepurasul mustacios e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonac, mielul fript si un Paste Fericit!

MESAJE DE PASTE 2016. 

Pastrez pentru tine, dragostea mea,

O lumanare de la Paste, pe care s-o aprind

De ajutor mereu, oricand, oriunde

S-apropie de tine vreo primejdie rea!

MESAJE DE PASTE 2016: Cele mai frumoase URARI, FELICITARI de PASTE 2014

Fie ca de Inviere sa primesti lumina sfanta in casa si in inima, credinta si bucurie in suflet! Paste Fericit !

Un ingeras din cer coboara, se roaga-n taina, apoi zboara. De acolo de sus el ne trimite: Un zambet bland, o raza calda si trei cuvinte: Hristos a Inviat !

In Sfanta Noapte a Invierii, cand clopotele bat, sa stam impreuna cu cei dragi, cu lumanari aprinse si cu sufletul curat sa spunem: Hristos a Inviat !

Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit !

Fie ca Sfanta Sarbatoare de Paste sa va aduca lumina si liniste sufleteasca. Sa va vegheze ingerii pacii si iertarii iar frumoasa primavara sa va intre in suflet. Paste Fericit !

De Paste iti doresc sa dai de oul incondeiat castigator, de cozonacul pufos, de vinul dulce si de toti prietenii adevarati, cu care sa ciocniti oua inrosite si sa spuneti: Hristos a Invitat !
Fie ca Domnul Nostru Iisus Hristos sa te binecuvanteze cu ocazia Sfintei Sarbatori Pascale iar ca Invierea sa iti daruiasca un nou inceput, belsug, sanatate si multe bucurii. Paste Fericit !
16 iepurasi: 8 se spioneaza, 5 sunt la somnic si frumos viseaza, 2 mai albiori dau cadou de Sarbatori iar ultimul a citit: Un Paste Fericit !
URARI DE PASTE 2016

Credinciosii care vor sa trimita celor dragi felicitari sau mesaje de Paste pot alege unul din mesajele de mai jos:

“Eu zic sa te asezi la masa, mananca cu multa paine, nu cred ca poti sa-ti dai seama daca-i miel sau daca-i caine”.

“Sa pastem cat de multi, sa pastem toti de-o data, chiar daca iarba nu-i legala, macar e tolerata”

“De Pasti sa iei de pofta, nu sa mananci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame”.

“Paste, mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-o scumpit, iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate”.

“Iepurasul mustacios este de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!”

“De Paste sa iei de pofta, nu sa mananci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame”.

“Iepuroiul nu mai vine/ Ca nu prea se simte bine/ A aflat din Parlament/ Ca e criza in buget/ Asa ca s-a imbatat/ Ca sa nu fie crizat/ Paste Fericit!”

“Iepurasul mustacios si-a luat ciorapii pe dos si mi-a zis in doua soapte sa-ti dau un mesaj de Paste”.

“Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui mielusel, colorata ca un ou de Paste si luminoasa ca Ziua Invierii. Hristos a Inviat!”

“Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste fericit!”

“Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari!”

“Dincolo de cadouri, de petreceri… se afla adevarata semnificatie a Pastelui, incearca sa-i dai lumina si sa o traiesti cu adevarat. Hristos a inviat”

“E atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implinit.”

“16 iepurasi: opt se spioneaza, cinci sunt la somnic si frumos viseaza. Doi mai albiori dau cadouri de sarbatori. Iar ultimul a citit: un nou Paste fericit!”

“Mai bine dau mesaje de Paste decat sa fac minute aditionale. Mi-am dat salariul ca sa umplu masa de bucate traditionale”.

“Simte-te bine de Paste si infrupta-te cu bucate. Bucura-te ca daltonistul cand vede oua colorate”.

“Cioc! Cioc! Astazi am iesit din ou, special pentru tine, sa-ti urez un Paste Fericit cu rasete si voie buna.”

“Iepurasi nenumarati/ Sa iti sara buclucas/ Drept pe covoras.”

“M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste. Sunt putin in dilema! Ar trebui ca in dimineata de Paste sa ajung in gradina ta, dar parca tu nu ai gradina. Sa vin pe balcon? Astept raspuns!”

MESAJE HAIOASE DE PASTE 2016

“Iepurasul mustacios este de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!”
“Iepuroiul nu mai vine/ Ca nu prea se simte bine/ A aflat din Parlament/ Ca e criza in buget/ Asa ca s-a imbatat/ Ca sa nu fie crizat/ Paste Fericit!”

“Un iepuras cu botic alb/ A venit la voi in prag/ Sa va aduca un ou rosu/ Care sa va umple cosul/ Ciocniti?”
“Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui mielusel, colorata ca un ou de Paste si luminoasa ca Ziua Invierii. Hristos a Inviat!”
“Eu zic sa te asezi la masa, mananca cu multa paine, nu cred ca poti sa-ti dai seama daca-i miel sau daca-i caine.”
“Sa pastem cat de multi, sa pastem toti de-o data, chiar daca iarba nu-i legala, macar e tolerata.”
“16 iepurasi: opt se spioneaza, cinci sunt la somnic si frumos viseaza. Doi mai albiori dau cadouri de sarbatori. Iar ultimul a citit: un nou Paste fericit!”
MESAJE DE PASTE. “De Paste sa iei de pofta, nu sa mananci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame.”
“Mai bine dau mesaje de Paste decat sa fac minute aditionale. Mi-am dat salariul ca sa umplu masa de bucate traditionale.”
“Simte-te bine de Paste si infrupta-te cu bucate. Bucura-te ca daltonistul cand vede oua colorate.” 
“Iepurasul mustacios si-a luat ciorapii pe dos si mi-a zis in doua soapte sa-ti dau un mesaj de Paste.”
“Cioc! Cioc! Astazi am iesit din ou, special pentru tine, sa-ti urez un Paste Fericit cu rasete si voie buna.”
“Iepurasi nenumarati/ Sa iti sara buclucas/ Drept pe covoras.”
MESAJE DE PASTE. M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste. Sunt putin in dilema! Ar trebui ca in dimineata de Paste sa ajung in gradina ta, dar parca tu nu ai gradina. Sa vin pe balcon? Astept raspuns!

Sursa foto: bzi.ro