Mesaje de Paște: Ce urări și felicitări le poti trimite celor dragi de Paște

MESAJE de PASTE. Una dintre cele mai importante sarbatori din acest an, Invierea Domnului Iisus, este prilej pentru apropiere si momente de liniste si bucurie alaturi de cei dragi.

Este perioada in care fiecare dintre noi ne reamintim de speranta, iubire si incercam sa marcam cum se cuvine inca un pas din viata noastra. Si pentru ca aceasta perioada de sarbatoare se petrece cel mai bine intr-o atmosfera cu ganduri frumoase, o parte din acestea le putem transmite si celorlalti.

Va prezentam in continuare sugestii pentru mesaje, urari si felicitari cu ocazia Sarbatorilor de Pasti din acest an, pe care le puteti trimite prin SMS, mail sau direct prietenilor, rudelor, colegilor sau cunostintelor.

MESAJE de PASTE pentru prieteni si familie

O singura data pe an e Pastele. O zi speciala, imbogatita de aroma bucatelor traditionale si parfumul florilor de primavara si al tau! Paste fericit!

Pentru unii, Pastele e un moment de intregire a familiei, in care isi doresc pace si bucurie. Pentru altii, e o zi in care se distreaza ceva mai mult sau scapa de serviciu ori de scoala. Pentru mine e pur si simplu o zi minunata, pe care vreau sa o impartasesc cu voi. Paste fericit!

Cei care se razboiesc sa aduca pace, cei care se urasc sa stie sa iubeasca, iar cei bogati sa invete sa daruiasca. Hristos a inviat!

Sper ca Pastele sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat!

Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Paste fericit!

Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi. Hristos a inviat!

Caldura in suflet, familie reunita, sentimente impartasite, satisfactie maxima si bafta la ciocnit…oua!

Sarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste!

Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din sufletele noastre. Caldura sarbatorilor vine din inimile noastre. Paste Fericit alaturi de cei dragi!

Minunea Invierii sa iti aduca in suflet impacare, armonie, iertare si iubire! Priveste cu seninatate inainte si bucura-te de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru tine!

Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet Liniste si Pace si Fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a Inviat !

Sarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste!

Lumina Sfintei Invieri sa iti aduca bucurie, iubire si o minune care sa iti schimbe viata in cel mai frumos mod posibil!

Fii in sentimentul Pastelui…astazi fii intelegator, fii alaturi de cei dragi, fii cel care le iarta pe toate, fii in sentimentul Pastelui.

De Pasti…Dincolo de cadouri, de petreceri… se afla adevarata semnificatie a Pastelui, incearca sa-i dai lumina si sa o traiesti cu adevarat. Hristos a inviat!

De Pasti…Invierea Domnului sa va aduca armonie in casa si in gand, impacare si regasirea intelepciunii in sanul familiei. Hristos a Inviat!

Minunea Invierii sa iti aduca in suflet impacare, armonie, iertare si iubire! Priveste cu seninatate inainte si bucura-te de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru tine!

Redescopera sentimentele sincere ce ti se adapostesc in suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin si la fel de iubitor si plin de caldura cum numai tu stii!

E ziua in care se naste speranta, iubirea si gandul bun. E ziua in care iertam si daruim. E ziua Invierii domnului. Paste fericit!

Cu ocazia acestei zile deosebite iti urez tie si familiei un Paste Fericit si sanatate ca in rest le faci pe toate!

Sfinele sarbatori sa va aduca numai ganduri senine, lumina in suflet si multe bucurii alaturi de cei dragi. Paste fericit!

Sarbatoarea Invierii varsa-n noi speranta, bucurie si nu lacrimi peste intreaga viata. Sarbatoarea si nu masa in lumina ne-a-mbracat, Hristos, nu Iepurasul, pentru noi a inviat! SARBATORI FERICITE!

Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste Fericit alaturi de cei dragi!

Iubirea ne aduce pe toti impreuna, oriunde am fi. Ii avem pe cei dragi in sufletul nostru. Sa ne bucuram de Sfintele Paste, de caldura caminului. Oriunde ati fii, bucurati-va de Paste si primiti lumina Invierii Domnului.

Fie ca ziua sarbatorilor pascale sa va aduca multa sanatate si sa aveti parte de tot ce va doriti. La multi ani! Din partea mea…Sarbatori fericite!

Fie ca Invierea Domnului sa iti aduca bucurie in suflet, la toata familia ta si sa nu uitati niciodata de Dumnezeu ca el este Tatal nostru, al tuturor. Va urez un Paste Fericit!

Pastele ne aduce in inima credinta, incredere si dragoste. Bucuria si simplitatea acestor momente ne ajuta sa ne cunoastem mai bine pe noi insine, sa apreciem adevaratele valori ale vietii. Si asta se simte in orice are viata, in firul ierbii, in cantul pasarilor, in seninul cerului.

Sa-i multumim lui Hristos pentru darul vietii!

Sper ca Pastele sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat!

Pentru ca Hristos a inviat …iubirea sa pentru oameni trezeste natura la viata si ne aduce primavara in priviri si bucuria in suflet.

Cei care se razboiesc sa aduca pace, cei care urasc sa stie sa iubeasca, cei bogati sa daruiasca.

Poate o sa ti se para complet lipsit de originalitate, dar stii ca vorbele simple sunt si cele mai frumoase. Asa ca… Hristos a inviat!

Bogatia sufleteasca este darul cel mai de pret pe care il aduce iepurasul. Imparte celor dragi cadouri: bucurie, voie buna, liniste sufleteasca si intelegere.

Sarbatoarea Invierii revarsa speranta, intelegere si bucurie in lacasul fiecaruia dintre noi. Deschide-ti inima si paseste cu piosenie in acest cadru sacru.

Pentru Invierea Domnului este sarbatoarea renasterii, alaturi de acest cadou Un Paste fericit!

Sarbatoarea Invierii Domnului sa reverse sanatate, belsug si bucurii, iar din Noaptea Invierii sa se ridice spre noi trepte spirituale   care sa va insoteasca pe drumul vietii.

Sufletul mi se umple de lumina gandindu-ma la sarbatoarea ce se apropie, la noaptea de Inviere, la mine si la tine, la sentimentele ce ne apropie in fiecare zi mai mult! Hristos a Inviat!

Dincolo de petreceri, de cadouri si zile libere se afla adevarata semnificatie a Pastelui. Iti doresc liniste, dragoste, bucurie de sarbatori si tot restul anului!

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare. Paste fericit!

MESAJE de PASTE religioase

Sfanta Sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a Inviat!

Invierea Domnului sa fie un moment de pace si iertare pentru toti

Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet Liniste si Pace si Fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a Inviat!

Fie ca Sfanta Sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari!

Lumina…e atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implinit…

De Pasti… te vindeci de invidie, de ura, de orgoliu si devii mai bun, mai intelegator.

Hristos a Inviat! Fie ca lumina Invierii sa iti umple sufletul de speranta, liniste, bucurie si iubire!

Pastele ramane cea mai importanta sarbatoare crestina, cea mai vasta atat in semnificatii cat si in obiceiuri. Traieste de Pasti, prin rugaciune, o adevarata sarbatoare

A sosit clipa mult asteptata a linistii, impacarii, bucuriei si binecuvantarii sufletuluia… sa lasam o clipa totul si sa multumim Domnului pentru tot ce ne-a daruit

A venit timpul ca speranta, credinta si iubirea sa invie in sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevarul si Viata! Hristos a inviat!

Rau de lumina curge din biserici Clopote vechi intregul cer razbat Cu lumanari aprinse de la clerici Crestinii spun „Hristos a Inviat!

Vine o zi… cand pasesti cu smerenie pragul casei, cand gasesti sursa de bucurie in sufletele oamenilor…! Cand se-mparte lumina pentru fiecare: sarac si bogat! Inca de copil ai inceput sa iubesti aceasta sarbatoare! Vine Pastele! Sarbatoarea Inaltarii Domnului!

Gaseste calea spre daruire, iertare, intelegere… Cauta sa fii mai bun, sa fii aproape cu sufletul de cei care-ti sunt si prieteni, si dusmani.

Iisus a  fost un crin printre spini, iar tu prin dragostea Lui ai devenit un crin printre crini. Hristos a Inviat!

Fie ca Lumina Sfanta a Invierii sa va calauzeasca!

Fie ca prin miracolul Invierii sa primiti partea de duhovnicie, care sa creasca pacea interioara, puterea faptei intru adevar si desavarsire

Un inger bland din cer coboara, Se roaga-n taina, apoi zboara. De-acolo sus el ne trimite: Un zambet bland, o raza calda Si trei cuvinte: Hristos a Inviat!

Noaptea Sfanta a Invierii sa va lumineze sufletele pentru a fi mai buni, mai curati, mai intelegatori si mai apropiati de Dumnezeu! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!

Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta, iertare.  Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi.

La inceput sovaielnic de primavara, la ingemanarea dintre moarte si viata, primiti taina crestina a INVIERII ca pe o sarbatoare a curateniei spirituale, a puritatii sufletesti si a unui nou inceput.

Fie ca Lumina sfanta si tainica a Momentului Invierii Mantuitorului, sa va arate Calea trezirii sufletului si a Dumnezeirii !

Sursa foto: voceatransilvaniei.ro