Mesaje din lumea de dincolo! Mama lui Ionut Anghel spune ca primeste semne de la fiul ei

Mama lui Ionut Anghel, copilul ucis de caini la inceputul lunii septembrie langa Parcul Tei din Bucuresti, sustine ca primeste de mesaje din lumea de dincolo de la fiul ei.

Primele semne de la Ionut au pus-o pe ganduri pe mama lui. Lui Ionut ii placea sa adune sticlele goale din casa si sa le arunce la gunoi. In urma cu cateva zile, o sticla goala din plastic s-a rostogolit de pe masa, direct in cosul de gunoi.

O alta intamplare ciudata. Mama lui Ionut Anghel a vrut intr-o zi sa aseze cateva carti, insa la un moment dat una a cazut, iar cand s-a uitat la titlu, a ramas impietrita de emotie: “Mama si copilul” era titlul cartii. 

De asemenea, mama lui Ionut a gasit un fir verde de busuioc, iar planta a inverzit. In amintirea lui Ionut, mama sa a postat pe Facebook un mesaj impresionant.

Ionut Anghel a fost ucis in urma unui atac al cainilor maidanezi, care a avut loc langa parcul Tei din Bucuresti. Datorita expunerii mediatice a acestui caz, parlamentarii Romaniei au adoptat Legea Maidanezilor, care prevede eutanasierea unui caine maidanez ridicat de pe strazi, daca acesta nu este adoptat in termen de 14 zile.