MESAJE SI URARI DE ANUL NOU 2014. Cele mai haioase mesaje pe care le poti trimite de Revelion 2014

In cateva ore vom intra in noul an 2014, iar trecerea dintre ani este prilej de a trimite un gand frumos celor dragi, fie ca fac parte din familie, sau sunt prieteni, colegi de serviciu sau simple cunostinte.

Mondo News iti propune cateva MESAJE HAIOASE pe care le poti trimite celor dragi in noaptea de REVELION.

“Previziuni meteo de REVELION 2014: ploaie de pupici si imbratisari… te sfatuim sa inchizi umbrela si sa deschizi inima. Un An Nou Fericit!”

“Catelus cu parul cret / Sa ai jeep-ul in cotet / Sa ai vila cu piscina / Pe Madonna ca vecina / O lopata pentru bani / La anul si la multi ani!”

“Noul an sa va aduca belsug in casa, bucate pe masa, valuta in cont, un iaht in port, motor pe autostrada si vecinii ca sa vada. La multi ani!”

“Lovite-ar trenul fericirii / Trasni-te-ar fulgerul iubirii / Sa-ti cada in cap un sac cu bani /Si un bilet cu La multi ani!”

“Va doresc de 2014 ori cate 12 luni de succes, 52 de saptamani de realizari, 365 de zile reusite, 8760 de ore de sanatate si 525600 de minute inspirate. La Multi Ani!”

“Aho Aho, e Anul nou,
si gaina-i fara ou,
si cucosu’ fara gusa,
Da-mi si mie un leu matusa!

La Multi Ani, 2014!”

“Momentele speciale ale sfirsitului de an sa-ti aduca veselia in casa, bani in buzunar si poate un Mertan!”

“A mai trecut un an … Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit… Fii mandra ca ai ramas acelasi suflet cald”

“In contul tau nr 200.. la banca “viata” am depus 365 de zile de fericire, sanatate, dragoste si bucurii! Bucura-te atunci cand il vei goli…! La Multi Ani 2014!”