Mesajul disperat al lui Gigi Becali: Scoateti-ma cat mai repede de la Jilava

Gigi Becali, latifundiarul din Pipera incarcerat de la penitenciarul Jilava pentru trei ani si jumatate, a lansat, prin intermediul unuia dintre avocatii sai, un mesaj disperat din care reiese faptul ca finantatorul stelist este tratat diferentiat de gardienii de la inchisoarea unde este detinut, informeaza postul Romania Tv.

“Scoateti-ma cat mai repede de la Jilava. Va rog sa imi acordati cat mai rapid transferul la penitenciarul Poarta Alba, deoarece aici gardienii imi incalca drepturile normale de detinut. Sunt tortionat psihic de catre gardieni”, a transmis Daniel Ionascu, unul dintre avocatii lui Gigi Becali, exact mesajul latifundiarului.

Gigi Becali spune ca este terorizat de gardienii de la Jilava. Omul de afaceri sustine ca este victima unei torturi psihice. Latifundiarul se plange ca, dupa ce a fost filmat in penitenciar, gardienii il supun unui regim de securitate draconic. E insotit in permanenta, e scos singur la plimbare in curte fara niciun alt detinut in apropiere si geamurile sunt acoperite pentru a nu fi filmat.

„Gigi Becali face un apel prin mine catre Administratia Nationala a Penitenciarelor si solicita ca in mod grabnic sa se admita cererea lui de transfer de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Alba. Venirea pentru grefa a lui Gigi Becali este facuta intr-un mod separat fata de cum se opereaza cu ceilalti detinuti. Este adus pe langa perete, sa nu fie filmat, sa nu fie detectat sub nicio forma de vreun aparat telefonic. Acest mod de a fi tot timpul cu cineva in preajma lui este, citez: O tortionare psihica”, a concluzionat pentru sursa citata Daniel Ionascu, avocatul lui Gigi Becali.

Daniel Ionascu a povestit ca Gigi Becali este permanent urmarit de gardieni, intotdeauna are un traseu diferit fata de ceilalti detinuti atunci cand este transportat la tribunal si inapoi, este supravegheat de un numar mult mai mare de gardieni decat are fiecare dintre colegii sai de suferinta.

Sursa foto: gsp.ro