Mesajul ELENEI UDREA catre femeile din Romania

Candidatul PMP la Presedintie, ELENA Udrea, a lansat un mesaj catre femeile din Romania, pe care le indeamna sa o voteze.

“Daca ma veti ajuta sa pot, va putea, de fapt, fiecare dintre voi!”, spune UDREA, intr-un mesaj postat pe “site-ul romaniafrumoasa.ro, citat de B1.ro.

Citeste si: ELENA UDREA: PENTRU FUNCTIA DE PREMIER AS PUTEA SA O PROPUN PE ANCA BOAGIU

“Sunt o femeie care, la fel ca multe dintre voi, a indraznit sa acceada si sa reziste intr-o lume a barbatilor. Am cutezat sa construiesc o cariera in politica, un domeniu mai mediatizat, dar si mai greu, pentru ca este despre puterea reala.

Barbatii sunt toleranti cu femeile, sunt „open minded” in sustinerea carierei unei femei pana la o limita: puterea si controlul actiunii si al deciziei. Or, politica inseamna sa exerciti puterea, sa iei si sa impui decizii, sa ii faci pe ceilalti sa le puna in practica”, a punctate UDREA in mesajul sau.

“Eu am curaj! Am ajuns aici! Reusita mea este si reusita voastra! Haideti sa facem impreuna ultimul si cel mai important pas: o femeie Presedinte!

Citeste si: ELENA UDREA: ESTE DEPLASAT SA ATACI UN CONTRACANDIDAT PENTRU CA NU ARE COPII

Va fi schimbarea care va da speranta milioanelor de femei care lupta la fel ca mine, altora si mai multe care nu au curaj sa o faca, dar isi doresc sa fie tratate egal barbatilor in societate si acasa. Va fi dovada ca se poate, vor deveni increzatoare in ele insele si vor spune: Daca UDREA a putut, putem si noi! Da, daca ma veti ajuta sa pot, va putea, de fapt, fiecare dintre voi!”.