Mesajul emotionant postat de fiica lui Paul Walker pe o retea de socializare

Fiica actorului Paul Walker, Meadow, este in stare de soc dupa decesul prematur al tatalui ei. Vestea cumplita ca tatal ei a murit intr-un accident de masina a distrus-o.

Meadow se mutase din Hawaii în California pentru a fi alaturi de tatal ei, iar vestea mortii tragice a acestuia a venit ca un soc pentru adolescenta, care nu reuseste, momentan, sa constientizeze ceea ce s-a intamplat.

“Nu pot să descriu in cuvinte ce simt, este multa durere… Sufletul ma doare prea mult. Nu m-am asteptat niciodata ca aceasta zi sa vina, niciodata nu mi-am imaginat asa ceva. As vrea sa ma trezesc din acest cosmar si viata mea sa revina la normal. Steluta mea albastra este in cer acum. Vei fi mereu in sufletul meu. Tu ai facut istorie. Te iubesc extrem de mult”, a scris Meadow pe pagina personala de Facebook.

(I can not describe what I’m feeling is a lot of pain .. My heart hurts too much .. I never expected this day would come, I never imagined. I wanted to wake up from this nightmare and get back as it was before. My blue star is in the sky. Will always have a place in my heart forever and many. You made history! Love U so much).

Paul Walker, actorul de 40 de ani decedat, duminica dimineata, intr-un accident rutier, are o fiica in varsta de aproape 16 ani cu fosta sa prietena, Rebecca McBrain, care locuieste in Hawaii.

Sursa foto: facebook.com