Mesajul halucinant pe care Dani Mocanu i l-a transmis ministrului Marcel Vela

Vila manelistului Dani Mocanu a fost percheziționată, miercuri, de oamenii legii în dosarul penal în care se fac verificări referitoare la rele tratamente și cruzimi împotriva animalelor după ce, în cel mai recent videoclip lansat de manelist, apare un leu rănit. Artistul a fost dus la audieri.

Ulterior, Dani Mocanu a intrat în direct la Antena 1 și, dând dovadă de un tupeu fantastic, i-a transmis un mesaj ministrului de Interne, Marcel Vela. ”Eu am ales să nu mai comunic. Dar acum sunt în fața voastră ca să clarific ceva. Anumite televiziuni incită oamenii din capul țării asupra mea și a familiei mele. Leul a fost un actor pentru mine în acel videoclip. Eu nu iau în râs pe nimeni, doar că domnul Vela a trimis pe capul meu niște amatori. Eu sunt numărul unu și vreau să stau de vorbă cu numărul unu din MAI.

Eu nu dau nicio declarație în fața acestor procurori amatori. Doar domnul Vela sau domnul procuror general al României pot obține o declarație de la mine. Unde există dovadă concretă că eu am maltratat acel leu? Eu l-am pupat, m-am jucat cu el. Era vesel, s-a pus cu lăbuțele în sus. Rănile acelea trebuie să le descopere poliția dacă există sau nu, eu vă spun că era un machiaj profesional. A fost un actor”, a declarat Dani Mocanu la Antena 1.

Sursa foto: playtech