Mesajul lui KLAUS IOHANNIS dupa ATENTATELE DE LA PARIS

Vineri seara o serie de ATENTATE a zguduit PARISUL, pana la aceasta ora BILANTUL atacurilor teroriste din Franta fiind de 60 de MORTI.

Presedintele Romaniei, KLAUS IOHANNIS,a transmis condoleante poporului francez, sustinand ca trebuie mai multa determinare pentru COMBATEREA TERORISMULUI si APARAREA VALORILOR UMANITATII:

CITESTE SI: EXPLOZII SI IMPUSCATURI IN PARIS: CEL PUTIN 60 DE MORTI, SUTE DE PERSOANE RANITE. 100 DE PERSOANE LUATE OSTATICE INTR-O SALA DE CONCERTE. UPDATE

“Am primit cu durere si consternare stirea privind atacurile teroriste sangeroase care au avut loc la Paris si au indoliat intreaga lume. Imi exprim, in numele meu si al poporului roman, solidaritatea cu autoritatile de la Paris si cu natiunea franceza. Aceste atacuri barbare, care au secerat vietile a zeci de oameni nevinovati, trebuie sa fie un semnal pentru intreaga comunitate internationala: sa aratam si mai multa determinare in combaterea terorismului si in apararea valorilor umanitatii. Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei disparuti si sa-i aiba in grija pe cei raniti!”, a declarat presedintele Romaniei pe facebook.

Sursa foto: presidency