Mesajul lui PREDOIU pentru PONTA la 3 ani de la MOTIUNEA de CENZURA care a INLATURAT Guvernul UNGUREANU

Prim-vicepresedintele PNL CATALIN PREDOIU il ataca pe premierul VICTOR PONTA, care a avut ideea aniversarii a 3 ani de la motiunea de cenzura care a inlaturat Guvernul Mihai Razvan Ungureanu.

El ii sugereaza sa invite la masa romanii carora le promisese locuri de munca sau sa faca ”chermeza” programata la Parlament in curte la Oltchim sau Arpechim.

CITESTE SI: VICTOR PONTA: In urma cu trei ani GUVERNUL CORUPT al unui REGIM ABUZIV a fost inlocuit

 Pentru ca nu a redus TVA la 20% din aprilie, asa cum a minitit o intreaga natiune, Ponta face in schimb o chermeza la Parlament. Intre timp, Teodorovici se lamenteaza din pozitia de ministru de finante, ca nu intelege de ce pe primul trimestru guvernul din care face parte nu a cheltuit 2 miliarde de lei. Ii sugerez lui Ponta sa nu mai faca atatea chermeze cu baronii si parlamentarii PSD, ci sa-i invite la masa pe cei 1 milion de oameni carora le-a promis locuri de munca acum trei ani si i-a lasat cu buza umflata. Alternativ, il invit sa-si aniverseze cei trei ani de ghinion pentru Romania in curte la Oltchim sau Arpechim”, a scris Predoiu pe pagina sa de Facebook.

CITESTE SI: CATALIN PREDOIU i-a facut CADOU lui VICTOR PONTA un TRICOU pe care scrie “Eu nu mint” si “Eu nu sunt Ponta”