Mesajul postat de Ciprian Marica la scurt timp după ce scandalul sexual în care a fost implicat a fost făcut public

La câteva ore distanță de la apariția filmulețului compromițător în care Ciprian Marica era surprins cu fina lui Rareș Bogdan, Ana Muntean, într-un hotel din Cluj, fostul internațional român a postat pe pagina sa de facebook un mesaj fără nicio legătură cu scandalul sexual în care a fost implicat.

Ciprian Marica a publicat un mesaj legat de scandalul momentului de pe scena politică românească, cel privind autonomia Ținutului Secuiesc. Mai mult ca sigur, postarea era programată de cineva care se ocupă de imaginea actualului patron al Farului Constanța, știind fiind faptul că oamenii de sport preocupați de imaginea lor angajează profesioniști care să managerieze conturile de socializare. Numai că de această dată mesajul a venit ca nuca în perete.

Citește și: Ciprian Marica, prins în ofsaid la hotel când ”înscria” la nevasta altuia! Video

Mesajul postat pe pagina de facebook a lui Ciprian Marica.

„Am fost educat de mic sa lupt pentru România. Cu armele mele. Tot ce mi-am dorit din toata fiinta mea in viata asta a fost să joc pentru tricolor si sa mi se cante imnul. Asta mi-am dorit din copilărie. Si la fiecare meci al naționalei eu am avut alaturi bunicii, parintii, pe toti cei care m-au crescut cu mândrie,cu dragoste de neam, de patrie, care m-au făcut mândru ca sunt român.

Nu m-a interesat politica niciodată. Dar niciodată nu am plecat capul, niciodată nu le-am dat satisfacție celor care incercau sa ne facă sa plecăm capul ca sa obțină foloase închipuite din pierderea identitatii nationale.

Poate unii nu au inteles ce înseamnă tricolorul. Rosul asta de pe drapel e sângele strămoșilor noștri. Si al fraților nostri sacrificati pe diverse câmpuri de luptă!, poate chiar in timp ce scriu aici. Al medicilor care isi dau azi viata ca sa salveze vietile romanilor nostri, fara sa-i intereseze jocurile politice!

In decursul anilor, au mai existat tradatori de tara. Trădătorii astia ai istoriei au fost însemnați cu sângele eroilor noștri. Au fost blestemati. Nu.profitati de somnul “patriotilor’. Poporul ăsta nu-si iartă tradatorii. Si atunci, cum vă permiteți să vă manjiti cu jertfa a generații de români și sa credeți că nu veți plăti trădarea?!”

Sursa foto: facebook / Ciprian Marica