Mesajul Principelui NICOLAE dupa aflarea vestii spitalizarii REGELUI MIHAI

PRINCIPELE NICOLAE a transmit un mesaj public la scurt timp dupa anuntul privind starea de sanatate a REGELUI MIHAI. Majestatea Sa se afla intr-o stare foarte grava si a fost operat de cancer la Londra, iar PRINCIPESA MARGARETA a preluat prerogativele Casei Regale.

“Nihil Sine Deo! (expresie latina – „Nimic fara Dumnezeu”).

Regele s-a gandit mereu la tara Lui, mai ales in nemilosul exil. Acum, tara are datoria sa se gandeasca la Regele ei. 

Multa sanatate, Majestate!”, a scris PRINCIPELE NICOLAE pe Facebook.

CITESTE SI: REGELE MIHAI IN STARE GRAVA DUPA CE A FOST OPERAT LA LONDRA. Ce afectiune are Alteta Sa. UPDATE

Principele NICOLAE a fost exclus din linia de succesiune, fiindu-i retras titlul de Alteta Regala, la inceputul lunii august 2015. O decizie controversata, spun vechii monarhisti.

Majestatea Sa, Regele Mihai, l-a exclus din linia de succesiune la tronul Romaniei pe nepotul sau Nicolae, fiul Principesei Elena, iar hotararea Altetei Sale a intrat in vigoare inca de la 1 august, se arata in precizarile transmise de catre Biroul de Presa al Familiei Regale.

Nicolae s-a nascut la 1 aprilie 1985, la Geneva, ca fiu al principesei Elena si al lui Robin Leslie Medforth-Mills, oficial al Organizatiei Natiunilor Unite. 

Casa Regala a mai anuntat ca, marti, Mihnea Constantinescu a fost exclus din Consiliul Regal. Totodata, Casa Regala a decis includerea in Consiliul Regal a lui Jonathan Eyal, director al Institutului de Studii Militare din Londra si un vechi consilier al Regelui Mihai,  Altetei Sale Imperiale si Regale Arhiducele Lorenz al Austriei, Principe al Belgiei si dr. Anneli Ute Gabany, fost director al Institutului de Studii al postului de radio Europa Libera. 

Sursa foto: agerpres