Mesajul transmis de El Chapo din închisoare, după ce a aflat că fiul său a fost arestat și apoi eliberat de polițisti de frică!

Unul dintre fiii lui El Chapo, a fost arestat in urma cu 2 saptamani, insa a fost eliberat dupa doar cateva ore. Peste 200 de asasini platiti au luat cu asalt orasul Sinaloa, luptandu-se cu fortele de ordine, rezultatul fiind de 14 morti si zeci de raniti.

In urma evenimentelor, presedintele tarii a decis sa ii dea drumul lui Ovidio Guzman Lopez, pentru a evita ca alti oameni nevinovati sa moara. Decizia a fost una extrem de controversata, si a dus la adevarate scandaluri interne in Mexic, oamenii considerand ca guvernul nu ar trebui sa se lase condus sau intimidat de cartelurile de traficanti.

Citește și: DUPĂ ARESTAREA FIULUI LUI EL CHAPO UN ÎNTREG ORAȘ A FOST SUB ASEDIU! S-AU DUS LUPTE CA ÎN FILME PENTRU A-L ELIBERA! VIDEO

Lucrurile sunt mult mai calme in SUA, acolo unde El Chapo se afla dupa gratii dupa ce a primit inchisoare pe viata. Acesta a aflat de la avocatul sau despre evenimente, si a transmis un mesaj prin acesta. Traficantul a declarat ca se bucura ca fiul sau este in siguranta, si ca nu se teme niciun moment pentru el, stiind ca nu va putea fi tinut dupa gratii.

Citește și: CUM ARATĂ ȘI CU CE SE OCUPĂ FIICA LUI EL CHAPO, TEMUTUL TRAFICANT MEXICAN! GALERIE FOTO

De asemenea, El Chapo a transmis ca isi iubeste copiii (toti 9) la fel de mult, chiar daca micutele gemene pe care le are cu Emma Coronel sunt preferatele lui. Cu alte cuvinte, El Chapo cunoaste forta cartelului sau si stie ca oficialii mexicani nu au cum sa ii tina fiul dupa gratii, chiar daca acesta este un criminal si traficant de droguri!

Sursa foto: BBC