Messenger, retras de Microsoft si inlocuit cu Skype

Serviciul de Messenger va fi retras de Microsoft si inlocuit cu Skype. Anuntul oficial a fost facut astazi printr-un email transmis utilizatorilor Microsoft, masura urmand a fi aplicata din 15 martie 2013.

In comunicat se precizeaza ca se va retrage serviciul Messenger existent la nivel global, cu exceptia Chinei continentale, unde Messenger va fi in continuare disponibil si se vor reuni la un loc caracteristicile exceptionale ale Messenger si Skype.

Vom retrage serviciul Messenger existent la nivel global (cu exceptia Chinei continentale, unde Messenger va fi in continuare disponibil si vom reuni la un loc caracteristicile exceptionale ale Messenger si Skype.

Treceti la Skype si conectati-va folosind un Cont Microsoft (identic cu ID-ul dvs. Messenger) si veti avea la indemana toate contactele dvs. Messenger. Le veti putea trimite mesaje instant si veti putea discuta cu ei prin chat video la fel ca inainte si veti putea descoperi noi moduri de a ramane in contact cu Skype pe mobil si tableta , se precizeaza in comunicat.

Contul actual de Windows Live ID, cu adresa de mail si parola, va putea fi folosit in continuare prin inscrierea pe Skype.Cei care au Messenger pe desktop vor primi un banner cu notificare de upgrade. Cand va fi deschis fereastra, Skype va fi instalat automat, iar Messenger sters.