ANM: Cod Galben de ceata in Constanta si Moldova

Cod Galben de ceata

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis atentionari de cod galben de ceata pentru opt judete din Moldova si pentru judetul Constanta, valabila pana la ora 14.00, fenomenul determinand scaderea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Ceata se manifesta pe spatii relativ extinse in judetele Neamt, Bacau, Vrancea, Vaslui, Botosani si Galati si local in judetele Suceava si Iasi, inclusiv drumurile nationale si europene, unde se semnaleaza si burnita, chiciura si izolat depuneri de polei, precum si in judetul Constanta, inclusiv autostrada A2 si drumurile judetene si europene aferente. 

Vezi aici cum va fi vremea pana in 23 februarie

In cursul diminetii, meteorologii au emis o atentionare cod galben de ceata pentru noua judete din estul tarii, fenomenul determinand vizibilitate redusa sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Ceata a fost prezenta local in zonele joase din judetul Harghita, inclusiv municipiul Miercurea-Ciuc, pe spatii extinse in judetele Neamt, Bacau, Vrancea, Vaslui si local in judetele Suceava, Botosani, Iasi, Galati; inclusiv drumurile nationale si europene aferente. 

Foto: Sursa Zilei