METROREX isi cere SCUZE dupa HAOSUL CREAT la statia PIATA UNIRII

“Metrorex prezinta scuze calatorilor pentru disconfortul creat urmare a aglomeratiei inregistrate in statiile unde se efectueaza lucrarile de control-acces si face apel la intelegerea acestora, pentru evitarea intrarii in statie a unui volum foarte mare de persoane”, transmite compania de transport subteran intr-un comunicat remis miercuri News.ro.

Metrorex mai anunta ca a luat masuri pentru deplasarea in siguranta a calatorilor in perioada lucrarilor de modernizare a instalatiilor de control-acces. “Au fost alcatuite echipe mixte din angajatii Metrorex si personal de paza, pentru acordare de asistenta si indrumarea calatorilor. Fiecare agent de statie este prezent in aceste zone aglomerate, pentru a transmite Dispeceratului Central evolutia situatiei din teren si luarea de masuri in functie de situatia data.

In plus, numarul portilor de acces in statie a fost marit si s-a avut in vedere modificarea fluxurilor de intrare-iesire in functie de traficul de calatori pe intervale orare. Pentru a inlesni accesul calatorilor in statie, au fost afisate pictograme cu modul corect de utilizare a cartelelor”, adauga sursa citata. Pe de alta parte, Metrorex va schimba cartelele actuale cu altele noi, cu un alt design, la finalizarea tuturor lucrarilor de modernizare control-acces.

Calatorii care au ajuns, miercuri dimineata, la statia de metrou Unirii au avut parte de aglomeratie nemaivazuta. Mii de oameni au ramas blocati in tunelul de legatura dintre M1 si M2 din cauza ca Metrorex a blocat pentru modernizare intrarea dinspre tramvaiul 32, a informar postul Realitatea TV.

Sursa foto: realitatea