Mexic: Românul Sorin Constantin Marcu, urmărit internațional, executat în stil mafiot la Cancun

Sorin Constantin Marcu, un bărbat din Craiova, a fost ucis în Mexic, notează adevărul.ro. Craioveanul a fost „executat” marți seara, în stil mafiot, pe străzile orașului Cancun, ca urmare a unor răfuieli între bande rivale. Bărbatul, în vârstă de 44 ani, a fost împușcat în cap, sub privirile unui alt craiovean care se afla pe scaunul din dreapta al unui autoturism condus de victimă.

Conform surselor apropiate familiei victimei, Sorin Constantin Marcu a fost chemat marți seara, în jurul orei 21.30, ora României, la o întâlnire în centrului orașului Cancun. În momentul când a ajuns pe una dintre străzile din centrul orașului Cancun, asupra mașinii la volanul căruia se afla Marcu au fost trase mai multe focuri de armă.

Citește și: GERMANIA: O ADOLESCENTĂ ROMÂNCĂ A FOST UCISĂ ÎNTR-UN PARC

Două dintre gloanțe au nimerit capul bărbatului care a decedat pe loc. Potrivit presei locale, autoritățile mexicane au reținut un fost polițist ce a fost acuzat de crimă.

Sorin Constantin Marcu se sustrăgea executării unei pedepse cu închisoarea, după ce în anul 2014 l-a atacat cu un cuțit pe craioveanul Dragoș Țăndărescu, tăindu-l în zona gâtului. Incidentul a avut loc la piscina  Plaza Summer Club, la ieșire din Craiova. În vârstă de 44 de ani, Sorin Constantin Marcu era fostul iubit al Simonei Trașcă. 

Sursa foto: facebook