Mexic. Ultimele clipe ale unui lider traficant, înainte de a fi executat de cartelul rival! Video

Cel mai puternic cartel din Mexic a filmat momentul în care interoghează unul dintre liderii clanului rival, înainte să-l execute și să-i lase cadavrul atârnând de pasarela unei autostrăzi.

În imagini se văd zece membri înarmați ai temutei grupări Jalisco New Generation și Adolfo Mendoza Valencia, membru important al cartelului Santa Rosa de Lima, stând pe un scaun în fața lor, pe jumătate dezbrăcat și legat la mâini și la picioare.

Interogat de o voce din spatele camerei, el spune cum îl cheamă și că a vândut droguri în Valle de Santiago, un oraș din centrul statului mexican Guanajuato.

Imagini surprinse ulterior arată cum trupul său neînsuflețit este luat de pe pasarela unei autostrăzi din Guanajuato. Media locală, citată de Daily Mail, notează că bărbatul a scăpat unei încercări de asasinat pe 27 iulie. Fiul său, în vârstă de 17 ani, și un alt bărbat au murit atunci.

Citește și: CE FACE ACUM FIUL LUI PABLO ESCOBAR ȘI CE S-A ÎNTÂMPLAT CU AVEREA FABULOASĂ A TATĂLUI SĂU

Jalisco New Generation, considerată cea mai puternică grupare din Mexic, i-a transmis astfel un mesaj lui José Antonio ‘El Marro’ Yépez Ortiz, liderul cartelului rival.

Din decembrie 2017, cele două se tot răfuiesc, disputa dintre ele lăsându-se cu victime colaterale. Ambele vor să controleze afacerile ilegale cu petrol din Valle de Santiago. New Jalisco Generation este condus de Nemesio ‘El Mencho’ Oseguera Cervantes, un fost aliat al lui Joaquín ‘El Chapo’ Guzmán, aflat în detenție în Statele Unite.

Sursa video: daily mail