Michael Jackson apare in fotografii si inregistrari nepublicate pana acum. FOTO-VIDEO

Michael Jackson si cei trei copii ai sai apar in fotografii nedifuzate pana acum de presa. Imaginile sunt extrem de rare si au fost facute publice dupa ce Prince Michael Jackson, fiul cel mare al megastarului, a devenit primul membru al familiei care a depus marturie la procesul privind moartea tatalui sau.

O serie de fotografii si mai multe inregistrari video au fost prezentate ca probe in proces. Unele dintre acestea au fost realizate chiar de Michael Jackson, iar pe fundalul unor inregistrari se poate auzi vocea sa, in timp ce-si intreaba copiii despre ce si-ar dori sa faca atunci cand vor creste.

Prince a povestit, la proces, ca lui Michael Jackson ii placea sa mearga in turneu, insa avea nevoie de mai mult timp sa repete. Fiul regelui muzicii pop a mai dezvaluit ca tatal sau ar fi avut cateva discutii tensionate la telefon cu cei care au organizat turneul.

In urma certurilor cu organizatorii turneului, de mai multe ori Michael plangea. Tanarul de 16 ani a povestit in timpul procesului ca a fost marcat de finalul unei conversatii, dupa ce tatal sau a spus “Ma vor ucide”, dar nu a dat alte detalii. 

„Era enervat uneori, la telefon?“, l-a intrebat Brian Panish. „Da, adeseori“, a raspuns Prince Jackson. „Cu cine vorbea la telefon?“, a continuat avocatul. „De cele mai multe ori, cu Randy Phillips (directorul AEG – n.r.). Uneori plangea. Spunea: ma vor omori, ma vor omori“, a spus Prince, adaugand ca tatal sau se referea la „oamenii de la AEG, la Randy Phillips“.

Prince Jackson (16 ani) a raspuns cu multa siguranta la intrebarile avocatilor, in special celor puse de avocatul familiei sale, Brian Panish. 

Sursa foto: Los Angeles Superior Court/Daily Mail 

Cele doua inregistrari video pot fi vazute pe Daily Mail