Michael Jackson avea dureri din 1993! Vezi cum se calma

Michael Jackson nu mai suporta durerile fizice din 1993! Doctorul Stuart Finklestein i-a administrat morfina la un concert desfasurat in Asia, conform propriilor declaratii.

Un medic, care l-a insotit pe Michael Jackson intr-un turneu in Thailanda, sustine ca megastarul folosea morfina inca din 1993, scrie starpulse.com.

Dr. Stuart Finklestein, care l-a insotit pe megastar in turneul international “Dangerous” din 1993, a depus marturie prin intermediul unui mesaj video ca i-ar fi dat lui Michael o doza de Demerol si i-ar fi facut morfina intravenos, in timp ce se afla in Thailanda.

In cea de-a 43-a zi a procesului in care familia lui Jackson solicita despagubiri de la companie AEG Live, Dr. Finklestein a povestit juratilor ca i-a administrat calmante lui Michael si ca “fundul starului era plin de urme de ace, iar musculatura fesiera era presarata cu abcese, astfel incat acul aproape s-a indoit “.

Apoi, medicul a precizat ca i-a administrat morfina lui Jackson in repetate randuri, pana megastarul s-a simtit suficient de bine pentru a sustine concertul.

Finklestein e convins ca Michael era dependent de calmante. I-ar fi transmis mesajul si managerului de turneu al megastarului, Gongaware, care in prezent este unul dintre directorii AEG Live.

Mama lui Michael Jackson, Katerine, cere daune de 40 de miliarde de dolari companiei AEG Live, care se ocupa de concertele megastarului. Acuzatia: Michael ar fi fost neglijat de companie, desi semnele sanatatii sale subrede ar fi fost evidente.

Michael Jackson a murit in 2009, din cauza administrarii unei doze letale de propofol. Doctorul personal al lui Michael era Conrad Murray.

Sursa foto: facebook.com