Michael Jackson, “pradator sexual in serie”! Suma fabuloasa platita de MJ pentru a cumpara tacerea copiilor abuzati

Michael Jackson, un veritabil pradator sexual in serie, ar fi platit mai mult de 35 de milioane de dolari pentru a cumpara tacerea familiilor a 17 baieti pe care i-a abuzat, conform informatiilor din mai multe dosare secrete ale FBI despre Regele Popului, publicate de Sunday People.

Michael Jackson se pare ca a patit o suma uriasa pentru a scapa de acuzatiile de pedofilie si a evita numeroase procese. Conform sursei citate, Michael Jackson a platit peste 35 de milioane de dolari in cei peste 15 ani de abuzuri sexuale pe care le-a infaptuit incepand cu 1989.

Michael Jackson a angajat un detectiv, Anthony Pellicano, pentru a face sa dispara acuzatiile de pedofilie, dosarele pe care le avea acesta despre Michael Jackson fiind confiscate de FBI. Cu toatea acestea, Pellicano si unul dintre angajatii sai, spun despre MJ ca ar fi fost un veritabil pradator sexual in serie care a platit tacerea a numerosi baieti pe care i-a abuzat de-a lungul timpului la ferma Neverland.

Mai mult, se pare ca este vorba de 17 bieti, printre care si cinci copii actori si doi dansatori care au trecut prin patul lui Michael Jackson, desi pana in prezent, este cunoscut un singur caz, cel al lui Jordan Chandler, pe care Regele Pop l-ar fi abuzat in 1993.

Cu toate acestea, FBI nu a facut publice aceste dosare in 2005 atunci cand Michael Jackson a trecut printr-un proces in care era acuzat de pedofilie.

Sursa foto: gandul.info