MICHAEL SCHUMACHER – 150 de zile de COMA! Anuntul DRAMATIC de ULTIMA ORA

MICHAEL SCHUMACHER a petrecut a 150-a zi in coma indusa in urma accidentului suferit pe 29 decembrie 2013, iar acum medicii se tem de ce este mai rau. Speculatiile induc ideea ca MICHAEL SCHUMACHER ar putea ramane intr-o STARE VEGETATIVA PERMANENTA pentru tot restul vietii.

MICHAEL SCHUMACHER este in coma de aproape sase luni, dupa accidentul de schi suferit la finalul anului trecut. Potrivit cotidianului britanic Express, o STARE VEGETATIVA PERMANENTA inseamna ca pacientul este constient, insa nu poate sa vorbeasca sau sa se miste.

Citeste si: ANUNT DE ULTIMA ORA: VESTE SENZATIONALA DESPRE MICHAEL SCHUMACHER!

Speculatiile sunt cu atat mai mari, cu cat echipa de comunicare a lui SCHUMACHER, condusa de managerul Sabine Kehm, nu a mai anuntat nici o veste despre starea campionului de Formula 1 de cel putin sase saptamani.

Saptamana viitoare MICHAEL SCHUMACHER va intra in cea de-a sasea luna de coma, iar medicii se tem de ce este mai rau, in conditiile in care progresul perceptibil este foarte mic.

Citeste si: MICHAEL SCHUMACHER, VESTEA PROASTA DE ULTIMA ORA: “E SIGUR CA NU S-A INTAMPLAT ASTA!”

“Niciodata nu poti spune cat de rapid se va trezi un pacient cu o leziune a creierului. Insa cu cat perioada de recuperare este mai mare, asta inseamna ca leziunea este mai severa”, a declarat dr. Andreas Zieger, seful clinicii de neuro-reabilitare de la spitalul Evanghelic din Oldenburg, Germania, potrivit sursei citate.

Sursa foto: hkcarworld.com