Michael Schumacher a iesit din coma. Prima REACTIE OFICIALA a familiei sale

MICHAEL SCHUMACHER. Familia lui MICHAEL SCHUMACHER a facut o declaratie publica dupa ce vestile bune ale medicilor. Acestia au anuntat ca starea de sanatate a lui MICHAEL SCHUMACHER s-a imbunatatatit considerabil, informeaza rtv.net.

MICHAEL SCHUMACHER. Familia lui MICHAEL SCHUMACHER a tinut sa multumeasca public pentru sprijinul acordat de fanii fostului campion de Formula 1.

Citeste si: MICHAEL SCHUMACHER, SCOS DE LA REANIMARE

“Suntem foarte emotionati ca primim zilnic mesaje pentru MICHAEL SCHUMACHER din toata lumea. Acest sprijin incredibil ii ofera lui MICHAEL SCHUMACHER, dar si noua, multa putere. Va multumim! Stim cu totii ca MICHAEL SCHUMACHER este un luptator si nu va ceda!”, se arata intr-un comunicat al familiei lui MICHAEL SCHUMACHER.

MICHAEL SCHUMACHER a suferit, pe 29 decembrie, un accident pe o partie de schi din Franta, dupa ce s-a lovit cu capul de o piatra. MICHAEL SCHUMACHER a fost transportat imediat la spital, unde a suferit trei operatii. Doctorii au inceput sa-l trezeasca pe MICHAEL SCHUMACHER din coma indusa pe 30 ianuarie.

Sursa foto: telegraph.co.uk