MICHAEL SCHUMACHER a pierdut 25% din greutatea corpului. Vezi cat cantareste acum fostul campion mondial

Michael Schumacher a pierdut 25% din greutatea corpului, iar acum cantareste mai putin de 50 de kilograme. Fostul campion mondial se afla de 83 de zile in stare de coma indusa, in urma accidentului de schi.

Medicii au inceput sa miscoreze cantitatea de anestezice administrate lui Schumacher in urma cu o luna, insa acesta este inca inconstient si nu prezinta semne ca ar recunoaste mediul inconjurator, scrie editia electronica a cotidianului britanic Daily Mail.

Gazzetta dellor Sport si ziarul german Bild-Zeitung au scris despre pierderea drastica in greutate a pilotului.

Citeste si: MICHAEL SCHUMACHER DA SEMNE DE REVENIRE

“Desi pierderea in greutate este normala pentru pacientii aflati in coma, 20 de kilograme este mult pentru persoanele cu greutate normala. Se poate presupune ca muschii sai s-au degradat major din cauza imobilitatii”, a declarat prof. dr. Curt Diehm, de la spitalul Karlsbad din Germania.

Sotia lui Michael Schumacher, Corinna, fiica sa Gina-Marie si fiul sau Mick petrec 8 ore pe zi alaturi de acesta.

Medicii sunt de parere ca in cazul in care fostul pilot se trezeste, va avea nevoie de ani de terapie pentru a-si recapata pe deplin capacitatea de a se misca si de a vorbi.

Cel mai pesimist scenariu este acela de “coma constienta”, o stare vegetativa permanenta in care pacientul este constient, insa nu se poate misca sau vorbi.

Michael Schumacher, in varsta de 45 de ani, a fost ranit grav intr-un accident de schi, la 29 decembrie, in statiunea franceza Meribel. Germanul, aflat in faza de revenire progresiva din coma, la spitalul din Grenoble, a fost operat pana acum de doua ori la cap.

Sursa foto: theguardian.com