MICHAEL SCHUMACHER: Anuntul care SCHIMBA totul!

MICHAEL SCHUMACHER. Medicul elvetian Erich Riederer, expert neurolog, nu-i da prea mari sanse de refacere lui MICHAEL SCHUMACHER. Mai mult, specialistul sustine ca sportivul va ramane invalid pe viata in urma comei induse in care a stat peste cinci luni.

MICHAEL SCHUMACHER. ”Va ramane invalid pe viata si va fi mereu dependent de altii”, a declarat dr. Erich Riederer, potrivit Gandul.info.

Citeste si: TRANSFERUL LUI MICHAEL SCHUMACHER IN ELVETIA, CA O OPERATIUNE SECRETA

Expertul neurolog spune ca exista un mesaj pozitiv incredibil atunci cand o persoana sa trezeste din coma dupa atat timp.

In varianta optimista, Riederer sustine ca MICHAEL SCHUMACHER ar putea fi capabil sa stea in capul oaselor in trei luni, iar peste sase luni ar putea fi capabil sa stea intr-un scaun cu rotile.  

MICHAEL SCHUMACHER. Recent, managerul fostului pilot de Formula 1 a anuntat ca starea lui MICHAEL SCHUMACHER s-a imbunatatit si a fost externat din spitalul din Grenoble, dupa ce doctorii au inceput sa-l trezeasca din coma indusa in data de 30 ianuarie, in urma unui accident de schi suferit pe partiile din Franta.

VESTI NOI DESPRE MICHAEL SCHUMACHER

Sursa foto: telegraph.co.uk