MICHAEL SCHUMACHER – probleme cu JUSTITIA

MICHAEL SCHUMACHER. Fostul campion mondial, desi in spital, are noi probleme. In timp ce familia si fanii asteapta vesti mai bune de la spitalul din Grenoble, MICHAEL SCHUMACHER a fost reclamat in justitie pentru un acccident auto pe care l-ar fi comis pe 17 noiembrie 2013. 

Potrivit procesului verbal al politiei, fostul campion mondial ar fi lovit un motociclist  in Spania, dupa ce nu ar fi acordat prioritate intr-un sens giratoriu prost luminat din apropierea localitatii Borjumo, scrie editia italiana a Eurosport. In urma accidentului, motociclistul a suferit o fractura la o incheietura si avocatii acestuia ar fi declansant in aceste zile actiunile civile si penale contra lui MICHAEL SCHUMACHER, informeaza realitatea.net

Citeste si: VESTI NOI DESPRE MICHAEL SCHUMACHER

Fostul pilot de Formula 1 MICHAEL SCHUMACHER este spitalizat de trei luni si jumatate dupa un grav accident de schi. Sportivul face “mici progrese” care sunt incurajatoare, a declarat, recent, purtatorul de cuvant al germanului, Sabine Kehm.

“Sunt mici progrese care evident ne bucura foarte mult si ne dau mult curaj. Dupa cum am mai spus, sunt momente in care da semne de luciditate si de trezire, ceea ce este o veste buna”, a spus Kehm la postul german ARD.

Citeste si: MICHAEL SCHUMACHER, incident SOCANT la spitalul din Grenoble

Sursa foto:  tvmix.com