Michael Schumacher, in stare critica. Informatii noi despre fostul campion mondial

Sabine Kehm (foto stanga), managerul si purtatorul de cuvant al lui Michael Schumacher, a vorbit, joi, despre starea in care se afla fostul campion mondial de Formula 1, informeaza presa germana, citata de Ziare.com.

Kehm a facut o scurta declaratie in fata presei, in care a anuntat ca Michael Schumacher a trecut cu bine peste noaptea de miercuri spre joi. “Michael este monitorizat tot timpul. Starea sa a fost stabila pe parcursul noptii. Este prea devreme pentru a oferi detalii suplimentare”, a declarat Sabine Kehm.

Intrebata daca pericolul decesului a trecut, Sabine Kehm a refuzat sa comenteze. Michael Schumacher a suferit, duminica, un accident pe o partie de schi neautorizata din statiunea franceza Meribel, dupa ce s-a lovit cu capul de o piatra.

Fostul septuplu campion mondial din Formula 1 a fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit doua interventii chirurgicale pe creier. In prezent, starea lui Schumacher s-a imbunatatit, dar, conform celui mai recent buletin medical, situatia este in continuare critica.

Sursa foto: bild.de