Michael Schumacher, incurajat de fani. Acestia s-au adunat in fata spitalului unde este internat marele campion

Michael Schumacher este internat in stare grava la spitalul CHU din Grenoble, dupa ce a suferit un accident la schi. Fanii multiplului campion mondial de Formula 1 nu au ramas impasibili dupa nefericitul eveniment: s-au strans in numar mare in fata spitalului unde cel alintat Schumi lupta pentru supravietuire.

Yanis, unul dintre suporterii germanului, a venit imbracat cu bluza si cascheta scuderiei Ferrari.

“Este important pentru mine, in aceste momente critice, sa vin sa imi manifestez sustinerea fata de Michael. L-am intalnit la Spa Francorchamps, este foarte simpatic, departe de imaginea care i-a fost uneori creionata, accea de arogant sau de robot. Este cel mai bun din toate punctele de vedere, el a reusit in viata. Pentru mine, anuntul privind accidentul sau a fost asemenea unui cutremur”, a declarat acesta pentru ledauphine.com.

Teribilul accident suferit de michael Schumacher a socat-o si pe Angela Merkel. “Ca milioane de persoane din Germania, si cancelarul si membrii Guvernului german au fost totalmente bulversati dupa ce au aflat de acest accident”, a declarat purtatorul de cuvant. al Guvernului german.

Sursa foto: ledauphine.com