Michael Schumacher: Nu vom mai avea NICIODATA vesti bune!

Un fost doctor din Formula 1 le da o veste cumplita fanilor lui MICHAEL SCHUMACHER. Medicul spune ca acestia nu vor mai avea niciodata vesti bune despre MICHAEL.

Medicul Gary Hartstein, care a profesat in Formula 1 in trecut, a scris pe blogul personal ca asteptarile pe care oamenii ar trebui sa le aiba in legatura cu fostul pilot nu trebuie sa fie foarte mari, informeaza The Telegraph, potrivit Ziare.com.

Citeste si: MICHAEL SCHUMACHER – 150 DE ZILE DE COMA! ANUNTUL DRAMATIC DE ULTIMA ORA

“Mi-e teama (si practic, am o certitudine) ca nu vom mai avea niciodata vesti bune despre MICHAEL. Nu pot concepe niciun motiv pentru care cei apropiati lui MICHAEL nu le-ar spune admiratorilor lui daca s-ar intampla lucruri bune”, a marturisit el.

Declaratiile medicului vin in contextul in care familia nu a mai aparut cu noi vesti in presa si nici de la spitalul din Grenoble nu au mai aparut informatii legate de starea lui MICHAEL SCHUMACHER.

Fostul campion de Formula 1 a inceput sa fie trezit din coma indusa in urma cu peste 18 saptamani, insa evolutia starii sale de sanatate nu a fost una chiar buna.

MICHAEL SCHUMACHER A SLABIT 20 DE KILOGRAME IN CELE 5 LUNI DE SPITALIZARE

Sursa foto: realitatea.net