MICHAEL SCHUMACHER, vestea PROASTA de ULTIMA ORA: “E sigur ca nu s-a intamplat asta!”

MICHAEL SCHUMACHER. Presa din Germania a publicat, vineri, noi informatii despre MICHAEL SCHUMACHER. Bild dezvaluie ca MICHAEL SCHUMACHER n-a fost inca mutat din spitalul de la Grenoble.

MICHAEL SCHUMACHER. “Au trecut 131 de zile de la accidentul lui MICHAEL SCHUMACHER, iar ultimul mesaj din partea managerului sau a fost pe 5 aprilie. Putem doar presupune ca face progrese, dar ceea ce va putem spune sigur e ca MICHAEL SCHUMACHER n-a fost mutat intr-o clinica de recuperare si ca se afla in continuare la Grenoble”, anunta Bild, citat de ziare.com. 

Citeste si: ANUNT DE ULTIMA ORA: VESTE SENZATIONALA DESPRE MICHAEL SCHUMACHER!

Managerul lui MICHAEL SCHUMACHER, Sabine Kehm, a anuntat, la inceputul lunii aprilie, ca sportivul face progrese si da semne de trezire din coma. De atunci, nu a mai fost facut public nici un mesaj.

MICHAEL SCHUMACHER a suferit, pe 29 decembrie, un accident pe o partie de schi din Franta, dupa ce s-a lovit cu capul de o piatra. MICHAEL SCHUMACHER a fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit trei operatii. Doctorii au inceput sa-l trezeasca pe MICHAEL SCHUMACHER din coma indusa in data de 30 ianuarie.

SCHUMACHER S-A TREZIT DIN COMA? CE SPUNE PURTATORUL LUI DE CUVANT

Sursa foto: theguardian.com